The Passion in Concert

20 april 2019

The Passion in Concert is de nieuwe concertervaring tijdens het paasweekend. Jouw favoriete artiesten zingen de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

In een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten, hits en kippenvelmomenten word je meegenomen in een verhaal dat iedereen raakt. Niemand minder dan Berget Lewis, Davina Michelle, Brainpower, Danny de Munk, Dwight Dissels, Jeroen van Koningsbrugge, Jim Bakkum, Simone Kleinsma en Xander de Buisonjé maken hun opwachting tijdens het paasweekend op 20 april in Rotterdam Ahoy. 

Met verrassende duetten, solo’s en een poporkest onder muzikale leiding van Eric van Tijn. Door een spectaculair decor, verschillende podia en special effects wordt de muziek en het verhaal dichtbij gebracht. In deze eerste editie wordt het paasverhaal verteld door Maria, de moeder van Jezus.

Een groot koor van 300 zangers maakt de concertervaring compleet. Het koor wordt samengesteld met zangtalent vanuit heel Nederland.

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Open van 16:30 tot 20:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief