Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Planet Earth II - Live In Concert

17 maart 2018

Beleef de wereld door de ogen van de dieren zelf!

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
Planet Earth II - Live In Concert is op zaterdag 17 maart 2018 te zien in Rotterdam Ahoy. De indrukwekkende en immens populaire wildlife serie van de BBC wordt in 4K-Ultra HD-formaat vertoond. De beelden worden begeleid door de prachtige score van componist en Academy Award-winnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en Jasha Klebe, die live door het 80-koppige symfonie-orkest City of Prague Philharmonic Orchestra ten gehore wordt gebracht. 

Planet Earth II is het vervolg op de succesvolle BBC-natuurserie Planet Earth. Tien jaar na het verschijnen van de eerste reeks waren het veranderde natuurlandschap en nieuwe cameratechnieken voor de Britse tv-zender reden genoeg om een nieuwe serie afleveringen te maken. Deze keer worden er niet alleen nieuwe spectaculaire landschappen en habitats bezocht, maar zijn er ook ervaringen en ontdekkingen vastgelegd die nog nooit eerder gefilmd zijn. Kijkers stappen direct in de voetsporen van de dieren zelf en gaan met hen op reis naar een nieuwe wereld.

Score door Hans Zimmer
Om Planet Earth II niet alleen een visuele maar ook een muzikale ervaring te maken, wordt de score door Hans Zimmer verzorgd. De componist heeft o.a. 120 soundtracks van films als Inception, 12 Years A Slave, The Lion King en The Dark Knight Trilogy op zijn naam staan. Voor zijn werk ontving hij al meerdere prijzen, waaronder een Academy Award, twee Golden Globes en drie Grammy Awards. Zimmer schreef de muziek voor Planet Earth II exclusief voor de live-uitvoering van het programma. Dit zorgt voor een gevarieerde en ontroerende soundtrack bij de unieke natuurbeelden van de BBC. 
Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

16.30 uur Restaurants open
18.30 uur Zaal open
20.00 uur Aanvang
22.15 - 22:00 Einde concert

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Vanaf €44 (incl. servicekosten)

Koop Tickets
Organisatie:
Friendly Fire
Website:
www.planetearthlive.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Zaterdag 17 maart

17:00 - 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 17 maart

16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Zaterdag 17 maart

18.30 - 23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER