Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Night of the Proms - KRO-NCRV Ledendag

18 november 2018

Your Night! Your Music! Speciaal voor KRO-NCRV leden!

SOLD OUT
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op zondag 18 november organiseert de KRO-NCRV haar ledendag in Ahoy. Leden krijgen de gelegenheid om Night of the Proms bij te wonen.

Op Night of the Proms treden internationale popartiesten op, begeleid door het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra. Ieder jaar worden grote hits weer met veel enthousiasme vertolkt, in combinatie met muziek uit de laatste drie eeuwen. In het verleden traden al onder meer Gavin DeGraw, Nile Rodgers, Gloria Estefan, The Jacksons, Simple Minds, en Cyndi Lauper op in Rotterdam Ahoy. In 2018 vindt de 29e editie van de Nederlandse reeks Night of the Proms plaats!

Dit jaar zullen soulzanger Seal, Earth Wind & Fire-gitarist Al McKay en zijn band,  Belgische singer songwriter Milow, klassieke gitarist Petrit Çeku en de Amerikaanse Suzanne Vega een show geven! 

Seal begint zijn carrière in de jaren negentig als zanger in de Engelse housescene en haalde al snel de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten met zijn single Crazy. Al McKay brengt het originele geluid van de disco-en soulmuziek met zijn band Al McKay´s Earth, Wind & Fire Experience. Milow is bekend geworden met hits als 'Howling at the moon' 'You and me' en natuurlijk zijn cover van 'Ayo technology'. Petrit veroverde wereldwijd een publiek als solist bij grote symfonische orkesten. Suzanne Vega brak 33 jaar geleden door met de grote hit 'Marlene on the Wall'.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:
15.00 - 18.00 uur
Parkeergarantie:
Reserveer uw parkeervak van tevoren.

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

SOLD OUT
Organisatie:
PSE Holland
Website:
www.notp.com/nederland
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zondag 18 november

12.00 - 19.00 uur

 

Mobiele Catering

In onze evenementenhal zijn er diverse mobiele Food & Drinks punten geopend.

Zondag 18 november

12.00 - 14.30 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza en de Ahoy Arena . U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER