Lalah Hathaway met Metropole Orkest

18 september 2021

Dit najaar ontmoeten het Metropole Orkest en Lalah Hathaway elkaar opnieuw. Onder leiding van dirigent Vince Mendoza, brengen de 'First Daughter of Soul’ en Metropole Orkest een eerbetoon aan soulzanger, arrangeur en componist Donny Hathaway.

Lalah Hathaway’s track record spreekt voor zichzelf. In 2019 alleen al werd ze drie keer genomineerd voor een Grammy. In totaal won ze deze prestigieuze prijs in haar carrière maar liefst vier keer, onder andere voor het album Lalah Hathaway Live en het nummer 'Angel.’ Niet alleen is de lijst met prijzen en nominaties voor Hathaway enorm, ook het aantal artiesten met wie ze samenwerkte is indrukwekkend. Hathaway werkte samen met Pharrell Williams tot Kendrick Lamar en van Dr. Dre tot Anderson.Paak, en werd uitgenodigd op podia over de hele wereld door Prince, Stevie Wonder, Quincy Jones, Herbie Hancock en Anita Baker. Tijdens 'Lalah Hathaway sings Donny Hathaway’ wordt de muziek van Donny Hathaway voor het allereerst gespeeld met een volledig orkest. Onder leiding van honorair dirigent van het Metropole Orkest Vince Mendoza ging deze show al eerder in première in het Lincoln Center in New York. Dat dit concert nu naar Nederland komt, is een droom die uitkomt.

Veiligheid

We houden overal anderhalve meter afstand van elkaar. Een coronatest voor toegang is niet nodig. We vragen je wel alleen naar het concert te komen als geen verkoudheidsklachten of koorts hebt. Op deze pagina vind je verdere informatie over onze maatregelen. Natuurlijk geldt: vermijd drukte, nies of hoest in je elleboog, was je handen regelmatig en houdt afstand als je door het pand loopt.

 

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met LantarenVenster. 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief