Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Broederliefde

22 september 2018

Sjaf, Mella, Jerr, Edson en Emms in Ahoy!

Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Broederliefde komt naar Ahoy!

Broederliefde is al een lange tijd een serieus begrip in de Nederlandse hiphop scene. Met hits als 'Mi no lob', 'Het is een feit' en 'Officieel' bestormen de jongens uit de Rotterdamse wijk Spangen al jarenlang de hitlijsten. Vele festivals, clubs en arena's zijn al afgebroken door de muzikale broeders en nu is het de beurt aan Rotterdam Ahoy. 

Broederliefde is ontstaan uit een stel voetbalvrienden uit Rotterdam die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. De achterban is gigantisch, maar het maakt Jerr, Emms, Sjaf en Mella niet gek. Ze stonden in DWDD, speelde op Pinkpop, Lowlands en Solar en blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits. In september komen ze terug naar 'hun' Rotterdam om een groot feest te bouwen in Ahoy.

Broederliefde trekt zich terug uit het tweede Broederliefde & Friends-concert dat voor 2 juni 2018 in de planning stond en organiseert zelf een alternatief evenement in Ahoy. Om gedupeerde fans niet in de kou te laten staan, biedt Broederliefde hen een vervangend kaartje aan voor het nieuwe concert op 22 september.

Het goede nieuws is dat Broederliefde niet van plan is om alle fans (en zichzelf!) een geweldig spektakel te laten ontnemen. Iedereen met een kaartje voor Broederliefde & Friends 2018 is van harte welkom in Ahoy, waar Sjaf, Mella, Jerr, Edson en Emms alles uit de kast zullen halen om het succes van vorig jaar te overtreffen. We moeten door!

'’Wij willen alleen een geweldig en uniek concert geven voor onze fans en gaan keihard werken om Ahoy tot een even groot succes te maken als Broederliefde & Friends 2017!’’

 

Meer informatie over de line-up en de voorverkoop van het vervangende evenement op 22 september 2018 wordt z.s.m. bekendgemaakt
Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:
22 september 19:00
Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:
n.n.b.
Organisatie:
MissinLink
Website:
www.missinlink.nl
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe  Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER