Anuel AA - Real Hasta La Muerte tour

12 oktober 2019

Helaas moeten we mededelen dat de show van Anuel AA op 12 oktober is geannuleerd.

Bericht van Team Pal Mundo & Anuel AA:

''ANUEL AA 'REAL HASTA LA MUERTE' DEEL 2 ROTTERDAM AHOY UITGESTELD.

Beste bezoekers,

Vanwege vergunning problemen en vertragingen zijn we helaas genoodzaakt om de Anuel AA 'Real Hasta La Muerte' Part 2 Tour in Ahoy Rotterdam uit te stellen.

Als organisatie hebben we er alles aan gedaan om dit te voorkomen, maar helaas moeten wij ten alle tijden de veiligheid van de artiest kunnen waarborgen en hem niet in gevaar brengen. Wij hebben daarom, in uitvoerig overleg met Anuel AA en zijn management, besloten dat de show niet op 12 oktober 2019 kan plaatsvinden.

Wij willen u twee mogelijkheden bieden voor uw aangeschafte ticket.

Alle ticketkopers zullen het volledige orderbedrag inclusief servicekosten binnen 2 weken op hun rekening teruggestort krijgen.
Daarnaast is het ook mogelijk om je ticket te behouden. Dit ticket wordt dan automatisch omgezet in een toegangsbewijs voor Festival Pal Mundo 2020. Voor deze optie moet u een mail sturen naar info@palmundo.nl

Onze excuses voor het ongemak van deze onvoorziene annulering waardoor wij helaas deze maatregelen hebben moeten treffen. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Team Pal Mundo & Anuel AA"

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief