Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

50 Cent & G-Unit

14 september 2018

Get Rich Or Die Tryin' 15th Anniversary

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Hip-hop superster 50 Cent viert de 15e verjaardag van zijn debuut album Get Rich Or Die Tryin' met een eenmalig concert in Rotterdam Ahoy op vrijdag 14 september.

 

Één van de grootste namen van de hip-hop, 50 cent, komt terug naar Rotterdam in september. Get Rich Or Die Tryin' is het album dat hem van de straat heeft gehaald en naar de top heeft gebracht nadat hij werd ontdekt door Eminem en Dr. Dre. Het album zette een aantal hits zoals 'In Da Club', 'P.I.M.P.' en '21 Questions' op zijn naam. Het album werd geproduceerd door Eminem en Dr. Dre en inspireerde tevens de gelijknamige verfilming van zijn leven. Er werden wereldwijd meer dan 10 miljoen stuks verkocht, het werd 6 x Platinum en bracht meerdere Grammy awards op.

 

Naast 50 Cent staan zijn groepsgenoten van G-Unit op het podium. Het hiphop collectief releasde hun debuut album 'Beg For Mercy' ook 15 jaar geleden.

 

50 Cent bracht zijn vroege jaren door op de straten van Queens, New York. Zijn snelle vlucht naar roem maakte hem een van de meest invloedrijke rappers van de 21ste eeuw en zorgde ervoor dat hip-hop cultuur nog meer maintsream werd. Hij maakte carriere als platenbaas van G Unit, acteur en ondernemer in technologie, lifestyle en fitness producten.
 

Verwacht ook andere hits zoal 'Candy Shop’, 'Ayo Technology’, 'My Life’, 'Outta Control’ en meer.

 

18:30 - Deuren open x DJ Chubby Chub
19:00 - Slim Kofi
19:40 - Lethal Bizzle
20:40 - 50 Cent

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Deuren open 18:30

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Tickets vanaf €59.02 tot €80.12

Koop Tickets
Organisatie:
MJR Group
Website:
www.themjrgroup.com
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 14 september

16.30 -20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Vrijdag 14 september

18.30 -23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER