14 september 2018
50 Cent & G-Unit

Hip-hop superster 50 Cent viert de 15e verjaardag van zijn debuut album Get Rich Or Die Tryin' met een eenmalig concert in Rotterdam Ahoy op vrijdag 14 september.

 

Één van de grootste namen van de hip-hop, 50 cent, komt terug naar Rotterdam in september. Get Rich Or Die Tryin' is het album dat hem van de straat heeft gehaald en naar de top heeft gebracht nadat hij werd ontdekt door Eminem en Dr. Dre. Het album zette een aantal hits zoals 'In Da Club', 'P.I.M.P.' en '21 Questions' op zijn naam. Het album werd geproduceerd door Eminem en Dr. Dre en inspireerde tevens de gelijknamige verfilming van zijn leven. Er werden wereldwijd meer dan 10 miljoen stuks verkocht, het werd 6 x Platinum en bracht meerdere Grammy awards op.

 

Naast 50 Cent staan zijn groepsgenoten van G-Unit op het podium. Het hiphop collectief releasde hun debuut album 'Beg For Mercy' ook 15 jaar geleden.

 

50 Cent bracht zijn vroege jaren door op de straten van Queens, New York. Zijn snelle vlucht naar roem maakte hem een van de meest invloedrijke rappers van de 21ste eeuw en zorgde ervoor dat hip-hop cultuur nog meer maintsream werd. Hij maakte carriere als platenbaas van G Unit, acteur en ondernemer in technologie, lifestyle en fitness producten.
 

Verwacht ook andere hits zoal 'Candy Shop’, 'Ayo Technology’, 'My Life’, 'Outta Control’ en meer.

 

18:30 - Deuren open x DJ Chubby Chub
19:00 - Slim Kofi
19:40 - Lethal Bizzle
20:40 - 50 Cent

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER