Online bereik
Studio Ahoy

Om je doelgroep te bereiken zijn er vanuit Rotterdam Ahoy verschillende studiomogelijkheden, waaronder Studio Ahoy. Een hybride variant met publiek is geen probleem omdat de seating zodanig ingericht kan worden dat de geldende afstandsnorm gehandhaafd blijft. U kunt bovendien uw publiek uitbreiden met een online platform en zo uw doelgroep eenvoudig vergroten. Studio Ahoy heeft een samenwerking met het professionele platform Online Seminar, maar u kunt ook gebruik maken van eigen kanalen (bijvoorbeeld Zoom of Teams).

Met in achtneming van alle maatregelen op het gebied van afstand en hygiëne is bezoek aan Ahoy goed mogelijk. Geen zorgen over veiligheid, want die staat voorop. Denk aan online registratie van bezoekers, goede routing en betrouwbare hygiënische voorzieningen.

Bekijk brochure

Maak kennis met Studio Ahoy

Studio Ahoy, in samenwerking met Online Seminar, is de perfecte locatie voor al uw virtual events en hybride live-evenementen. Wilt u de voordelen van de hoogwaardige, interactieve studio ervaren en daarbij volledig ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! 

Met Studio Ahoy bedienen wij alle klanten, zowel live als online en in een combinatie hiervan. De flexibiliteit voor alle nationale en internationale congressen die hier plaatsvinden, is zeker in deze tijd zeer welkom.

Interactieve totaaloplossing

Van talkshows en e-learnings tot productpresentaties, alles is mogelijk. En of u nu voor een virtual of hybride event kiest, er is altijd een hoge mate van interactie met de deelnemers.

De studio beschikt over hoogwaardige camera's, belichting en geluidsapparatuur. Bovendien kunt u -tegen meerprijs- elk event volledig in eigen huisstijl uitzenden.

 

Brochure

Direct aanvraag doen

Aanvraag

 

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member