1.050 m2 - 1.000 pax
Port 1

Over

Port 1 is onderdeel van het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre. De ruimte is flexibel inzetbaar en kan worden opgedeeld in 3 ruimtes (Port 1A, B & C).

Met 1,050 m2 is Port 1 ideaal voor plenaire sessies. De ruimte heeft in theateropstelling een capaciteit van 1000 personen. Tevens zijn er in het RACC 35 break out rooms welke gebruikt kunnen worden voor het hosten van verscheidene sessies.

Port 1 is ontworpen voor congressen, vergaderingen, presentaties, borrels en diners. De ruimte ligt op de derde verdieping van het gloednieuwe congrescentrum (RACC). De ruimte beschikt over state-of-the-art faciliteiten en is daarnaast volledig naar wens in te delen.

Vergaderarrangementen

Rotterdam Ahoy biedt diverse vergaderarrangementen aan, die uiteraard ook volledig op uw specifieke vraag kunnen worden afgestemd. Een afsluitend diner in Bar Restaurant Seventy One, de Ahoy Exclusive Lounge, maar ook een buffet op een locatie binnen Ahoy behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Mogen we u binnenkort in Ahoy verwelkomen?

Direct aanvraag doen Download capacity overview


Capaciteit

Theater1,000 pax
Cabaret360 pax
Cabaret Round360 pax
School320 pax
U-vorm100 pax
Banquet450 pax
Receptie1,000 pax

Aanvraag

 

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member