Bedrijfsfeest

Personeelsfeest, gala avond, afscheidsreceptie of jubileum

Iets te vieren? Een feest in deze state-of-the-art ruimte laat ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achter op uw gasten. Of het nou om een klein gezelschap gaat in intieme setting of een groots feest. Op zoek naar een ruimte met licht, lucht en ruimte? Dat kan hier! Is een donkere ruimte gewenst? Ook dat is mogelijk in De Rotterdam.  Of het nu om een afscheidsreceptie gaat of om het groots vieren van een jubileum, De Rotterdam biedt uitkomst. Wij denken graag mee over concept en aankleding of nemen, indien gewenst, de gehele organisatie uit handen. Ook wat betreft catering hoeft u zich geen zorgen te maken: bij Rotterdam Ahoy denken we graag met u mee!

 

Diner mogelijkheden

Gala diner, walking dinner, buffet, etc.

Toe aan een andere diner locatie? Kom naar Rotterdam Ahoy! Of u nu iets bijzonders te vieren heeft of gewoon een keer wilt uitpakken. De Rotterdam biedt wat u nodig heeft.  
Ons bijzondere cateringaanbod is de kers op de taart. Naast (h)eerlijke, lokale producten werken wij bij Rotterdam Ahoy met duurzame producten en gerechten. Zo bieden wij naast luxe diners ook walking dinners, buffet mogelijkheden en vegan opties.

Facts, figures & facilities

  • Multifunctionele state-of-art ruimte  
  • Indrukwekkende raampartij
  • Ruim 2,500 m2 aan vloeroppervlak
  • Diner setting voor 1,000 personen
  • Bemande garderobe
  • Ruim voldoende parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid met het OV
Direct aanvraag doen Download Capacity Overview


Capaciteit

Theater2,300 pax
Cabaret960 pax
Cabaret Round810 pax
School700 pax
U-shape150 pax
Banquet1,000 pax
Receptie2,500 pax