Gloednieuw RACC

Perfect voor uw vergadering of congres

Of het nu een groot internationaal congres is of een zakelijke meeting in een intiemere setting. Het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) is zeer eenvoudig in te richten voor elke setting. Het state-of-the-art congrescentrum telt 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.816 zitplaatsen, prachtige foyers en exporuimtes. Het auditorium is zelfs uit te breiden naar een XL-variant voor 4.174 personen. De zalen op de tweede en derde etage variëren in grootte. Ook voor uw kleinere meetings kunt u terecht in Ahoy. Daarnaast is het RACC direct verbonden met de beurs- & evenementenhallen en de Ahoy Arena. Een vakbeurs organiseren naast het congres? Geen probleem door de korte looproutes. Het congrescentrum is ontworpen voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen!

Aanvraag Factsheet & plattegrond

Rotterdam Ahoy Convention Centre

 • State-of-the-art faciliteiten
 • Het grootste auditorium in Nederland
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 10 min van het centrum

Bekijk ruimtes

Uitstekend bereikbaar

Het Rotterdam Ahoy Convention Centre is gevestigd in het Hart van Rotterdam-Zuid, ten zuiden van de Nieuwe Maas. De veelzijdige congreslocatie is uitstekend te bereiken met zowel de auto, op de fiets, als met het openbaar vervoer. Het congrescentrum is ideaal gelegen vlakbij de snelweg en vanaf bus- en metrostation Zuidplein loopt u in 5 minuten het gebouw binnen. Met een internationale luchthaven Rotterdam The Hague Airport op slechts 25 minuten rijden en 50 minuten van Amsterdam Schiphol Airport is de bereikbaarheid van het RACC uitmuntend te noemen, waar u en uw gasten dan ook vandaan komen.

Hotels

Het hotelaanbod in de buurt van het RACC is ruim en gevarieerd, zodat u en uw gasten volop keus hebben uit allerlei accommodatiemogelijkheden die bij elke smaak en elk budget passen. En in 2023 openen de deuren van een hotel gelegen exact naast Rotterdam Ahoy. Lees meer informatie over Rotterdam als gaststad of bekijk direct het hotelaanbod: 

Hotelaanbod

Iconische plek met historie

Rotterdam Ahoy is dé plek waar menig internationaal artiest heeft gestaan. De locatie die Pink Floyd in 1971 voor altijd legendarisch maakte. Een locatie met een verhaal, gastvrijheid in het bloed en met de perfecte combinatie tussen live entertainment en business. Met het nieuwe state of the art congrescentrum en ons gespecialiseerde team kunnen wij uw evenement doen excelleren.

Rotterdam Ahoy heeft veel interessante (eigen) beurzen en bedrijfsevenementen welke uw congres kunnen versterken. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

De locatie is verbonden met de stad, een plek van voorlopers, pioniers en mensen die verandering durven en willen brengen. Ondernemen, vernieuwen en experimenteren, het zit in het DNA van de stad en haar inwoners. Waarom Rotterdam nog meer dé plek is voor uw vergadering of congres? Check het hier.

Aanvraag Waarom Rotterdam?

Reistijd Schiphol naar Rotterdam  

 
Centraal Station
RACC
Auto / Bus
30 min (60km)
45 min (80km)
OV
24 min
50 min

 

Internationale treinen naar RTM centraal

 • Antwerpen
   
  26 min
 • Brussel
   
  1 uur 11 min
 • Parijs
   
  2 uur 36 min
 • Londen
   
  3 uur 1 min

Aanvraag

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member