Het salesteam van het RACC

Leer ons team kennen!

Het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) is het nieuwe state-of-the-art congrescentrum van Rotterdam Ahoy. Bij een nieuw gebouw hoort een nieuw team: het RACC-team. Mirjam, Marieke, Nadia en Nadèche verbinden grote en kleine organisaties aan het Rotterdam Ahoy Convention Centre. Hier organiseren zij samen met de klant mooie, indrukwekkende en inspirerende evenementen. Werken bij Rotterdam Ahoy is heel divers en blijft altijd prikkelen, geen één uitdaging is te groot. Ons salesteam staat elke dag voor u klaar om van uw (zakelijke) evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Meer informatie over het Rotterdam Ahoy Convention Centre vindt u hier.

Rotterdam Ahoy Convention Centre

 • State-of-the-art faciliteiten
 • Het grootste auditorium in Nederland
 • 50 jaar ervaring in gastvrijheid
 • 10 min van het centrum

  Mirjam van de Kamp

  Director of Conventions
  m.vandekamp@ahoy.nl
  +31 6 31 692 205

  Mirjam zorgt er als Director of Conventions voor dat het salesteam doet waar het goed in is; het Convention Centre in de markt zetten en de meest mooie evenementen en congressen hosten. Wat werken bij Ahoy zo leuk maakt volgens Mirjam is de diversiteit van zowel de klanten als de evenementen, maar ook het vertrouwen binnen de organisatie van Rotterdam Ahoy. Mirjam denkt graag vooruit, ze heeft graag het overzicht en motiveert en stimuleert haar team.

  Leuk om te weten is dat Mirjam ooit met haar gezin de wereld rond gaat zeilen!

  Neem contact op

  Marieke van Dijken

  Salesmanager Conventions
  m.vandijken@ahoy.nl
  +31 6 43 290 276

  Marieke richt zich als Salesmanager Conventions op de Corporate markt. Ze is de oudste van het team, maar doet zeker niet onder voor de jongere generatie. Voordat Marieke klaarstaat voor haar klanten, trekt zij aan het begin van de dag vaak nog een paar baantjes in het zwembad.

  Werken bij Ahoy is voor Marieke een feestje, vooral door de afwisseling tussen het zakelijke aspect en entertainment. Daarnaast houdt ze ervan om onvergetelijke belevingen te creëren.

  Neem contact op

  Nadia van Gilst

  Sales manager conventions (vergaderingen)
  n.vangilst@ahoy.nl
  +31 6 28 310 862

  Nadia is verantwoordelijk voor de kleinere partijen binnen het Rotterdam Ahoy Convention Centre. Dit kunnen eendaagse vergaderingen of meerdaagse bijeenkomsten tot 250 personen zijn. Ze is leergierig en wil graag dat alle partijen zich welkom voelen bij Rotterdam Ahoy. Nadia is een echte perfectionist en dat zorgt ervoor dat elk evenement met dezelfde professionaliteit behandelt wordt. Geen één dag is hetzelfde, wel is elke dag perfect geregeld.

  Naast dat Nadia ervoor zorgt dat haar klanten zich welkom voelen, is ze een echte dierenvriend en vangt zij graag diertjes in nood op die ook een warm thuis nodig hebben.

  Neem contact op

  Nadèche Kuster

  Salesmanager Conventions
  n.kuster@ahoy.nl
  +31 6 15 483 754

  Nadèche is binnen het team verantwoordelijk voor de internationale associatiecongressen. Dit zijn vaak langetermijnprojecten en het blijft altijd spannend wanneer er bekend wordt gemaakt naar welke stad een congres gaat. Haar interesses voor architectuur en interieur maakt het extra leuk om in een state-of-the-art gebouw als het Rotterdam Ahoy Convention Centre te werken. Daarnaast is ze gestructureerd, ook tijdens zakenreizen. Haar doel is om een zo klein mogelijk koffertje mee te nemen; travel light 2.0. Het lukt altijd, met een geheime methode...

  Neem contact op

  Samantha de Bruijn

  Sales Assistent
  s.debruijn@ahoy.nl

  Samantha draagt bij aan de succesvolle acquisitie van (internationale) congressen en corporate events. Zij ondersteunt als Sales Assistent het team binnen de salestrajecten. 

  Ze wil graag dat partijen worden ontzien binnen de zoektocht naar een geschikte evenementenlocatie. Als afgestudeerde eventmanager begrijpt zij dat dit een belangrijk onderdeel van de 'planningspuzzel' is.

  Voor Samantha is het leukste aan werken bij Rotterdam Ahoy om te zien hoe alle losse puzzelstukjes in elkaar vallen en samenkomen tot één event. Daarom wandelt ze vaak een rondje in Rotterdam Ahoy om de eindresultaten te bewonderen. Aan het einde van haar werkdag verlaat Samantha het pand regelmatig met een sporttas op haar rug richting de sportschool.

  Neem contact op

  Bekijk ruimtes

  Partners

  Genootschap voor Eventmanagers
  IDEA
  AEG Facilities
  AIPC Member
  European Arenas Associaton
  CLC Vecta
  ICCA Member
  MPI Member
  NBTC Marketing
  Rotterdam Partners
  UFI Member