Congres

Rotterdam is the future…Now! Volgens Lonely Planet heeft Rotterdam - met haar bijzondere architectuur, aandacht voor kunst en cultuur -  de allure van een wereldstad en prijkt onze thuishaven bovenaan hun lijst van Europese steden met een uitstekende bereikbaarheid voor elke bezoeker. Zakelijk en privé. Dat onze stad een stevige speler in de internationale congresmarkt is, zal niemand verbazen.

Waardevolle connecties en kennis

In het huidige Congres- & Vergadercentrum van Rotterdam Ahoy vind je meerdere ruimtes die je kunt huren voor de organisatie van een (internationaal) congres. Onze Conference Room, inclusief aantrekkelijke Foyer, is uitermate geschikt voor een plenair congres (500 bezoekers) waarbij je tevens gebruik kunt maken van nabijgelegen break-out rooms. Voor grote congressen (2.000 - 6.000 bezoekers) huur je de Ahoy Arena die in de Club Ahoy-opstelling wordt omgebouwd tot een congreszaal op maat. XL congressen (6.000 - 12.000 bezoekers) vinden ook plaats in de Ahoy Arena.

Rotterdam Ahoy breidt uit

In 2020 gaan de deuren van het vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) open. Dit internationale congrescentrum telt 35 zalen en een theater/auditorium met 2.750 zitplaatsen. Wanneer de stoelen worden verwijderd, biedt de zaal 7.000 staanplaatsen. Het congrescentrum is geïntegreerd in de bestaande structuur van Ahoy. Door de flexibiliteit van het auditorium is het mogelijk om overdag een congres in de zaal te faciliteren en vervolgens ’s dezelfde avond een grote theaterproductie of een concert op de planken te hebben.

Meer over Ahoy in 2020

Congres ruimtes

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER