Waarom Ahoy?

Built for experiences

Al 50 jaar is Rotterdam Ahoy de plek waar sport en entertainment elkaar ontmoet. De iconische Ahoy Arena is gemaakt voor het huisvesten van topsport en brengt artiesten nog dichter bij de fans. NK`s, EK`s, WK`s maar ook onvergetelijke concerten van wereldsterren hebben hier plaats gevonden.

Aanvraag

Rotterdam Ahoy

  • De plek die Pink Floyd in 1971 legendarisch maakte
  • Nieuwe concertzaal RTM Stage
  • 50 jaar ervaring
  • Nederlands meest unieke evenementenaccommodatie

bekijk ruimtes

Music

Organiseer een concert, muziek event of dance event op de plek waar U2, Justin Bieber en Jennifer Lopez hebben gestaan. Huur de Ahoy Arena voor meer dan 16.500 bezoekers. Of kies voor RTM Stage, een unieke zaal: niet alleen is het een state of the art concertzaal, tevens is de zaal in een mum van tijd om te toveren tot de grootste theaterzaal /auditorium van Nederland. 

Sports

De Zesdaagse van Rotterdam, het ABN AMRO World Tennis Tournament en het EK Volleybal Dames. De Ahoy Arena en onze Beurs- & Evenementenhallen vormen al jaren hét toneel voor de grootste nationale en internationale sportevenementen.

Show

Ook shows kunnen we perfect wegzetten in Ahoy. Wat dacht u van de overweldigende decors van Cirque Du Soleil of de bekende gezichten bij Disney On Ice. Of u nu gebruik maakt van de Ahoy Arena, RTM Stage of Ahoy Theater (Hal 1), uw bezoekers krijgen een onvergetelijke ervaring.

Bekijk ruimtes

Direct aanvraag doen

Download Brochure

Cases

Aanvraag

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member