Bedrijfs
feest

Op minder dan een kwartier afstand van het stadscentrum biedt Rotterdam Ahoy de locatie en flexibiliteit voor ieder (bedrijfs)feest; een gezellige borrel, intiem diner of omvangrijk gala behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een sfeervolle accommodatie voor grote en kleine groepen, van een bruine kroeg tot een glamoureuze ballroom, van een borreltje tot een enorm personeelsfeest. Met de zalen, de ervaring en dienstverlening van Ahoy kan jouw feest bijna niet meer mis gaan. 

Door jarenlange expertise op evenementen- en cateringgebied zijn wij als geen ander in staat om naar volle tevredenheid uw culinaire wens in te vullen. De catering van Ahoy loopt voorop als het gaat om culinaire trends. Wij denken graag met je mee om dit tot uiting te laten komen in creatieve concepten waarin ambachtelijke kwaliteit, inspiratie en beleving een belangrijke rol spelen. Jouw specifieke wensen worden gezamenlijk besproken en verwerkt in een cateringvoorstel op maat.

aanvraag doen

Bedrijfsfeest ruimtes

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER