28 september 2020

Vakbeurs Safety&Health@Work editie 2020 gaat niet door

ROTTERDAM, 28 september 2020 - Met pijn in het hart heeft de organisatie van Safety&Health@Work besloten om de vakbeurs voor veilig en gezond werken, die op 30 september en 1 oktober plaats zou vinden in Rotterdam Ahoy, te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. De verregaande maatregelen die vanavond door de overheid bekendgemaakt zijn, in combinatie met veelvuldig contact met diverse stakeholders van Safety&Health@Work, hebben hiertoe doen besluiten.

Voor evenementen in een locatie als Ahoy kan vanuit de veiligheidsregio mogelijk ontheffing worden verleend waardoor Safety&Health@Work doorgang zou kunnen vinden, maar tegelijkertijd wordt reizen afgeraden en wordt nog meer de nadruk gelegd op thuiswerken als de norm. Rotterdam Ahoy acht het daarom niet verantwoord en verstandig om de vakbeurs toch te laten doorgaan.

Saskia Vernooij, Manager Business to Business Rotterdam Ahoy:

"Het is ontzettend teleurstellend dat we aan de vooravond van onze eerste eigen vakbeurs in deze coronaperiode, dit besluit moeten nemen. De vakbeurs Safety&Health@Work gaat over veiligheid op de werkvloer en wij zijn ervan overtuigd dat deze vakbeurs op een verantwoorde manier georganiseerd had kunnen worden. Echter, na de laatste berichtgeving van de overheid zijn we genoodzaakt om deze pittige beslissing te nemen.”

 

Over Safety&Health@Work

Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform en graag bezochte netwerkbijeenkomst voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat. De vakbeurs biedt exposanten en bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken, maar is een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag.

Ander nieuws