09 oktober 2019

Pieter Zwart neemt stokje over van Michiel Muller bij Businessboost Live

BusinessBoost Live wordt in 2020 gehost door Pieter Zwart, CEO van Coolblue. Daarmee neemt hij het stokje over van Picnic-oprichter Michiel Muller, die het event in maart 2019 presenteerde. BusinessBoost Live beleeft op 4 maart 2020 haar derde editie in Rotterdam Ahoy. Onder meer modeontwerpster en presentatrice Nikkie Plessen en de Amerikaanse bestsellerauteur Verne Harnish staan die avond op het podium.

BusinessBoost Live is het grootste ondernemersevent van Nederland. Eerdere edities trokken ieder ruim 8.000 bezoekers. Afgelopen jaren betraden meer dan twintig nationale en internationale topondernemers het podium, waaronder Virgin-oprichter Richard Branson, mediamagnaat John de Mol, relatiewetenschapper Esther Perel en meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren.

Pieter Zwart was tijdens de eerste editie te gast als spreker en zal dit jaar het gastheerschap op zich nemen. De Coolblue-eigenaar passeerde met zijn webwinkel in 2018 de miljardgrens en kwam uit op een jaaromzet van €1,35 miljard. Zwart over zijn rol als host:

Ik geloof in de kracht van ondernemerschap en in ondernemers die ondernemers beter maken. Daar draag ik dan ook graag een steentje aan bij. Met een glimlach, natuurlijk.

Naast Zwart, staan onder meer Nikkie Plessen en Verne Harnish op het podium. Plessen gaat daarbij vooral in op haar in 2011 opgerichte modemerk NIKKIE. Harnish geeft een keynote over zijn bestseller 'Scaling Up’, één van de bestverkochte ondernemersboeken van de laatste jaren. In de komende maanden worden meer namen bekendgemaakt.

 

Over BusinessBoost Live

BusinessBoost Live is een uniek concept dat business en entertainment met elkaar combineert in één avondvullende show. In een bijzondere 360 graden-setting betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium in Rotterdam Ahoy. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassend entertainment. Eerlijke gesprekken die je nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten.

Onze ambitie is ondernemers te inspireren om in beweging te blijven. Een ambitie die we willen waarmaken samen met onze hoofdsponsor ING, nlgroeit en alle partners die willen aansluiten.

Ander nieuws