Petrochemische industrie omarmt Rotterdams evenement

02 mei 2019

De beurs PEFTEC 2019 is uitverkocht en de organisator meldt dat het aantal inschrijvingen van bezoekers aanzienlijk hoger is dan in de aanloop naar de vorige editie, in 2017. Dit jaar vindt het evenement op 22 en 23 mei plaats in Rotterdam Ahoy.

Op www.peftec.com vindt u het uitgebreide programma van presentaties. Verder is onlangs op de website het programma van de gratis toegankelijke seminars gepubliceerd, plus informatie over posterpresentaties. Beursmanager David Hellyer licht toe: "Toegang tot de beurs is gratis voor bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld. In combinatie met de gratis seminars is PEFTEC 2019 een geweldige gelegenheid om de nieuwste informatie te krijgen over methoden, standaarden, regelgeving en technologie op het gebied van testen, analyseren en monitoren van gas, downstream olieproducten, chemicaliën en petrochemische producten.

Tijdens de seminars komen onder andere casestudy's aan bod en wordt uitgebreid praktisch advies gegeven, met de focus op technologieën en optimale werkwijzen.”

Daarnaast kunnen deelnemers tijdens PEFTEC 2019 deelnemen aan conferenties over onder andere (proces)analyse, onderzoek en methaanmetingen. De agenda's voor deze conferenties zijn opgesteld door experts uit de hele wereld en zijn interessant voor zowel analisten als proceswetenschappers, onderzoekers, academici, procesoperators, toezichthouders, adviseurs, laboratoriumpersoneel en milieumanagers. De toegang tot de beurs en deelname aan seminars zijn gratis, maar de inschrijvingskosten voor de conferenties bedragen € 125/dag (+ btw) of € 200 (+ btw) voor beide dagen.

David drukt bezoekers op het hart hun bezoek op tijd in te plannen en zich zo snel mogelijk in te schrijven op www.peftec.com, want voor toegang zonder aanmelding vooraf worden kosten in rekening gebracht.

Ander nieuws