DreamHack Rotterdam presenteert Omen by HP als hoofdsponsor

21 mei 2019

Rotterdam Ahoy is trots dat OMEN by HP hoofdsponsor wordt van DreamHack Rotterdam 2019. OMEN by HP, het exclusieve hardwaremerk voor gamers, is al betrokken bij diverse DreamHack-evenementen over de hele wereld. De samenwerking brengt de online community van 18 t/m 20 oktober live bij elkaar in Ahoy. Gamers worden er samengebracht om te spelen, strijden en juichen.

Tijdens het evenement spelen de esports-teams op Mainstage op OMEN by HP-hardware en zullen er volop mogelijkheden zijn voor bezoekers om samen te spelen of het tegen gaming influencers op te nemen op de HP-stand. Bovendien zal HP betrokken zijn bij andere onderdelen in het weekend. De volgende video is een voorproefje op DreamHack Rotterdam presented by Omen by HP.

"We zijn erg blij met de samenwerking met OMEN by HP. Als gepassioneerde supporters van de gaming-community passen merk en producten er perfect bij ", aldus Jolanda Jansen, CEO van Rotterdam Ahoy. "OMEN by HP staat bekend om haar kwaliteit, innovatie en enorme betrokkenheid bij de gamers community. We kijken er naar uit om samen met HP van DreamHack Rotterdam een ​​evenement te maken dat de fans nooit zullen vergeten."

"We introduceerden ons OMEN by HP-merk om iedereen in staat te stellen optimaal te kunnen genieten van games, zowel professionals als gameliefhebbers, ongeacht geslacht of culturele achtergrond. Hoewel een groot deel van het gamen online plaatsvindt, zoeken we altijd manieren en evenementen om te organiseren of te sponsoren om gamers bij elkaar te brengen.", zegt Hjalmar van Veen, General Manager Computing HP Nederland."

Ahoy, DreamHack en OMEN van HP delen een passie voor esports en gaming en zijn klaar om in contact te komen met gamers, om te helpen presteren, inspireren en een geweldige ervaring te bieden.

www.rotterdamgamesweek.com/dreamhack

Over de Rotterdam Games Week

Naar voorbeeld van Parijs, Berlijn en Milaan wordt in Rotterdam in oktober 2019 een grootschalig, internationaal esports en gamingfestival georganiseerd: Rotterdam Games Week. In samenwerking met DreamHack is Ahoy de organisator en promotor van DreamHack Rotterdam dat zal plaatsvinden in Ahoy en het hoofdevenement zal zijn van de nieuwe, jaarlijkse gaming week. Samen met de gemeente Rotterdam en andere belanghebbenden worden ook andere evenementen ontwikkeld voor diezelfde week, in Ahoy of elders in de stad. De gemeente Rotterdam heeft de wens uitgesproken om de esports hoofdstad van Nederland te worden en heeft de Rotterdam Games Week uitgeroepen tot een van haar iconische evenementen.

Ander nieuws