24 mei 2019

De Trust Gaming LAN Party powered by Kayzr komt naar DreamHack Rotterdam

Trust Gaming en Rotterdam Ahoy hebben de handen ineen geslagen voor Rotterdam Games Week en DreamHack Rotterdam. Als Tech Partner zal Trust Gaming onder andere naamgever zijn voor de Trust Gaming LAN Party in Ahoy die tijdens DreamHack wordt georganiseerd; de plek waar honderden gaming en esports fans 48 uur lang non-stop op verschillende niveaus kunnen gamen. De Trust Gaming LAN Party wordt ondersteund door Kayzr, het populairste online esports platform in de Benelux. 

Vanuit hun #buildingchampions filosofie ondersteunt Trust Gaming de esports scene al geruime tijd en heeft het een Trust Gaming esports team dat internationaal hoge ogen gooit. "Trust Gaming heeft namelijk betaalbare kwaliteitsproducten voor zowel beginnende en casual gamers én speciaal ontworpen pro-gear voor de echte esporters. Het is die breedte die ook past bij Rotterdam Games Week en DreamHack Rotterdam, dat zich richt op zowel casual als hardcore gamers,” aldus Boudewijn van Dijk (Group Commercial Director, Trust International B.V. "Wij ondersteunen Rotterdam Games Week dan ook van harte met Trust Gaming. Het evenement zal de komende jaren uitgroeien tot hét gaming festival in de Benelux.”

Trust Gaming LAN Party powered by Kayzr

Tijdens DreamHack Rotterdam kunnen fans drie dagen non-stop gamen op de Trust Gaming LAN Party powered by Kayzr. Er is plaats voor zo’n 800 gamers die 48 uur lang kunnen meedoen aan verschillende competities op verschillende niveaus. Er kan gespeeld worden op 'master’-niveau, waar over 5 games een prijzenpot van € 13.500 verdeeld wordt en er kan worden meegedaan aan wedstrijden voor hardware prijzen en fun competities. Een klein voorproefje via deze video.

Kayzr is betrokken bij het neerzetten van de Trust Gaming LAN Party. Inmiddels kunnen de volgende competities bevestigd worden:

-          Serie A, master competities: Counter-Strike en Hearthstone

-          Serie B, advanced competities: Rocket League en Overwatch

-          Serie C, fun competities: Brawlstars

Met Kayzr heeft de Trust Gaming LAN Party op DreamHack Rotterdam een sterke partner in de uitvoering. "We vinden het erg belangrijk dat gamers plezier hebben bij het spelen van hun favoriete spel. Daarom wilden we een platform ontwikkelen waarop spelers met elkaar in contact komen en waarmee ze samen aan online toernooien kunnen deelnemen. Dat platform is Kayzr. We zijn verheugd om een ​​volgende stap te nemen en het platform live neer te zetten op een evenement als DreamHack Rotterdam.”, aldus Freek Borghgraef, partnerships manager van Kayzr.

 

Ander nieuws