100% Auto Live wordt onderdeel van portefeuille 402 Automotive

15 februari 2019

Autoshow komende drie jaar opnieuw in Ahoy 

402 Automotive neemt de exploitatie van 100% Auto Live over van Rotterdam Ahoy. Op 12 en 13 oktober zal de 16e editie van het auto-evenement opnieuw in Ahoy plaatsvinden en ook in de twee jaren daarna zal 100% door 402 in Ahoy worden georganiseerd. Door de overdracht heeft 402 Automotive nu beide grote indoor autoshows in handen. Kaartverkoop voor 100% Auto Live start later deze maand.

Jolanda Jansen, algemeen directeur Rotterdam Ahoy: "In 2006 namen we de organisatie van toen '100% Tuning' over van het Belgische Fandango en konden we het merk uitbouwen tot een van de grootste evenementen op haar gebied in de Benelux. We hebben daar al die jaren met veel energie en plezier aan gewerkt. Op dit moment zijn we als Ahoy volop bezig met nieuwe initiatieven, dus zijn we extra verheugd dat zo'n sterke partij als 402 Automotive het onder zijn bekwame hoede wil nemen. Hiermee is de toekomst voor 100% Auto Live de komende tijd goed geborgd. Wij zien 402 Automotive bovendien in staat om het evenement verder uit te bouwen."

Ronald van den Broek, eigenaar 402 Automotive: "We zijn al jaren een van de grootste organisatoren van auto events in Nederland, met talrijke titels; op de circuits van Zandvoort en Assen, maar ook elders, zoals in de Amsterdam RAI waar we als co-founder de International Amsterdam Motor Show (IAMS) ontwikkelden. Met het toevoegen van 100% Auto Live aan onze portefeuille kunnen we marktpartijen en autofans nu jaar-rond het beste aanbod bieden. 100% Auto Live zal ook direct worden toegevoegd aan de 402 Card, een jaarkaart waarmee autoliefhebbers voor slechts € 39,- toegang hebben tot álle 20 titels op de kalender van 402 Automotive. We verwachten door de synergie met onze andere evenementen een nog beter versie van 100% Auto Live te kunnen neerzetten".

De 16e editie van 100% Auto Live, op 12 en 13 oktober in Ahoy, blijft qua concept in tact; met internationale selectie van showcars, audio village, een drift arena en ander autogerelateerd entertainment.

www.100autolive.nl

Ander nieuws