1,5 miljoen bezoekers
De Vrienden Van Amstel LIVE

Bierbrouwer Amstel heeft de wens om vriendschap en proosten groots te verenigen in de kroeg en organiseert op 15 januari 1998 De Heeren van Amstel LIVE in het gelijknamige café in Amsterdam.

De avond is zo’n succes dat Amstel besluit een tweede editie te organiseren in de Rotterdamse Ahoy en noemt dit evenement De Vrienden van Amstel LIVE. De avond wordt bezocht door zo’n 13.000 vrienden. In de afgelopen 21 jaar is het event uitgegroeid tot één van de meest succesvolle muziekevenementen van Nederland. Rotterdam Ahoy is standaard alle avonden uitverkocht zonder dat de line-up bekend wordt gemaakt. Mensen vertrouwen er blind op dat iedere editie een groot spektakel is dat nooit teleurstelt.

Aantal bezoekers

Al meer dan 1,5 miljoen bezoekers zijn de grootste Amstelkroeg van Nederland in Rotterdam Ahoy binnengestapt.

Gebruikte ruimtes

  • Ahoy Arena
  • Hal 3

Edities

1999 t/m 2019De grootste kroeg van Nederland waar iedereen zichzelf kan zijn, lol heeft en waar de beste artiesten van Nederlandse bodem elkaar écht ontmoeten. Dat is waar De Vrienden van Amstel LIVE voor staat. De Vrienden van Amstel LIVE is niet alleen een feest voor de bezoekers, maar ook voor de artiesten. Waar in tegenstelling tot andere - eendaagse - evenementen artiesten elkaar soms wat vluchtig tegenkomen, is er bij De Vrienden van Amstel LIVE genoeg tijd om een goed gesprek aan te gaan. In de backstage area wordt er alles aangedaan om de artiesten en crewleden een echt 'thuisgevoel’ te geven.  Femke Genee, Tribe Company

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER