Na 1,5 jaar mogen we eindelijk weer doen waar Rotterdam Ahoy voor staat: samen onvergetelijke ervaringen creëren. Met de aangepaste maatregelen betekent dit dat evenementen zonder vaste zitplaats op 75% van de zaalcapaciteit zijn toegestaan. Evenementen met vaste zitplaats kunnen op 100% zaalcapaciteit draaien. Dankzij onze veelzijdigheid als locatie en de juiste kennis en ervaring werken wij ook nu samen met u aan een onvergetelijk event. 

Zo blijven we artiesten en bedrijven een podium van wereldformaat aanbieden. Van online-seminars tot aan televisieproducties, beurzen, grote concerten, sportevenementen en meer. Daarnaast is ons gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) ontworpen voor grote (internationale) congressen of zakelijke meetings in een intiemere setting.  

Wilt u een evenement organiseren bij Rotterdam Ahoy? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Alles wat we faciliteren is uiteraard volgens de actuele richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM; veiligheid staat voorop!  Meer informatie over veiligheid in Ahoy en onze richtlijnen vindt u hier.

Aanvraag

  • Studio voor online en hybride events
  • State-of-the-art congrescentrum
  • Volgens de richtlijnen van het RIVM