Wat kan wel?

Veilig organiseren in Ahoy

Met de aangepaste maatregelen zijn evenementen met vaste zitplaats en met een maximum aantal van 1250 personen toegestaan. Ook (zakelijke) doorstroomevenementen, zoals beurzen, kunnen gelukkig nog steeds doorgaan. Hier geldt geen maximum bezoekersaantal.  Dankzij onze veelzijdigheid als locatie en de juiste kennis en ervaring blijven wij ook met deze nieuwe maatregelen samen met u aan een onvergetelijk event werken. 

Zo bieden we artiesten en bedrijven nog steeds een podium van wereldformaat. Daarnaast is ons gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) ontworpen voor (internationale) congressen of zakelijke meetings in een intiemere setting.  

Wilt u een evenement organiseren bij Rotterdam Ahoy? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Alles wat we faciliteren is uiteraard volgens de actuele richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM; veiligheid staat voorop!  Meer informatie over veiligheid in Ahoy en onze richtlijnen vindt u hier.

Aanvraag

  • Studio voor online en hybride events
  • State-of-the-art congrescentrum
  • Volgens de richtlijnen van het RIVM

Wat kan wel

Studio Ahoy

Studio Ahoy, in samenwerking met Online Seminar, is de perfecte locatie voor al uw virtual events en hybride live-evenementen. In ons gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) staat een proffesionele set voor u klaar. Een kant en klare studio waar vanuit u makkelijk een grote doelgroep kunt bereiken. Wilt u de voordelen van de hoogwaardige, interactieve studio ervaren en daarbij volledig ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee! 

Meer informatie

Bekijk brochure

1,5 MTR Sessions RTM Stage

RTM Stage is de nieuwe trots van Rotterdam Ahoy. Een unieke concertzaal , welke in mum van tijd om te bouwen is tot theaterzaal of auditorium. Samen met onze partners is voor de state-of-the-art zaal een plug-and-play set ontwikkeld waarbij comfort en veiligheid voorop staan. Voor artiesten, acts en bands de kans om in intieme sfeer op te treden in de nieuwste zaal van Nederland en voor bedrijven de mogelijkheid om op een veilige afstand een bedrijfsbijeenkomst, congres of inspiratiesessie te organiseren.

RTM Stage is klaar voor gebruik. U kunt uw publiek verspreiden over de vloer, tribune en een drietal balkons met een gemiddelde capaciteit van 1.328 gasten (afhankelijk van de samenstelling van uw doelgroep). Ook is er een in house podium beschikbaar en mocht u nog willen uitwijken naar de break out zalen, in het Rotterdam Ahoy Convention Center is hier voldoende capaciteit beschikbaar. We verwelkomen u graag!

 

Bekijk brochure

*zonder coronamaatregelen 

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member