Uitstekend bereikbaar

Het Rotterdam Ahoy Convention Centre is gevestigd in het Hart van Rotterdam-Zuid, ten zuiden van de Nieuwe Maas. De veelzijdige congreslocatie is uitstekend te bereiken met zowel de auto, op de fiets, als met het openbaar vervoer. Het congrescentrum is ideaal gelegen vlakbij de snelweg en vanaf bus- en metrostation Zuidplein loopt u in 5 minuten het gebouw binnen. Met een internationale luchthaven Rotterdam The Hague Airport op slechts 25 minuten rijden en 50 minuten van Amsterdam Schiphol Airport is de bereikbaarheid van het RACC uitmuntend te noemen, waar u en uw gasten dan ook vandaan komen.

Hotels

Het hotelaanbod in de buurt van het RACC is ruim en gevarieerd, zodat u en uw gasten volop keus hebben uit allerlei accommodatiemogelijkheden die bij elke smaak en elk budget passen. En in 2022 openen de deuren van een hotel gelegen exact naast Rotterdam Ahoy. Lees meer informatie over Rotterdam als gaststad of bekijk direct het hotelaanbod: 

Hotelaanbod

Iconische plek met historie

Rotterdam Ahoy is dé plek waar menig internationaal artiest heeft gestaan. De locatie die Pink Floyd in 1971 voor altijd legendarisch maakte. Een locatie met een verhaal, gastvrijheid in het bloed en met de perfecte combinatie tussen live entertainment en business. Met het nieuwe state of the art congrescentrum en ons gespecialiseerde team kunnen wij uw evenement doen excelleren.

Rotterdam Ahoy heeft veel interessante (eigen) beurzen en bedrijfsevenementen welke uw congres kunnen versterken. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

De locatie is verbonden met de stad, een plek van voorlopers, pioniers en mensen die verandering durven en willen brengen. Ondernemen, vernieuwen en experimenteren, het zit in het DNA van de stad en haar inwoners. Waarom Rotterdam nog meer dé plek is voor uw vergadering of congres? Check het hier.

Aanvraag Waarom Rotterdam?

Reistijd Schiphol naar Rotterdam  

 
Centraal Station
RACC
Auto / Bus
30 min (60km)
45 min (80km)
OV
24 min
50 min

 

Internationale treinen naar RTM centraal

 • Antwerpen
   
  26 min
 • Brussel
   
  1 uur 11 min
 • Parijs
   
  2 uur 36 min
 • Londen
   
  3 uur 1 min
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER