Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

 

WE WANT MORE. Het ultieme gevoel na een waanzinnig concert, een succesvolle vakbeurs of indrukwekkend sportevenement. Het is nooit een one-man show maar altijd het gevolg van een teamprestatie. Van binnenkomst tot slotapplaus. Dat gaat verder dan dat ene moment. We zijn een trots team. Mensen met lef. Creatieve aanpakkers. WE WANT MORE! Elke dag weer.

 

Met 250 vaste event experts en 1.500 flexibele medewerkers ontvangen we elk jaar 1.500.000 bezoekers. Onze missie: onze gasten een fantastische ervaring bezorgen, zo niet overtreffen. In 'ons’ Ahoy geven we ze energie, bouwen we aan onvergetelijke ervaringen en bijzondere ontmoetingen.

 

Voor de afdeling Projectmanagement hebben wij de volgende vacature:

 

(Meewerk) Stage Projectmanagement

Vanaf februari 2019 t/m juni 2019

 

Wij zijn de plek die je nog een tijdje, of zelfs voor altijd associeert met een ervaring.  Lijkt het jou leuk om te bouwen aan de omstandigheden en de services om de ervaring én beleving van een event naar het hoogste niveau tillen? Dan is deze stage echt wat voor jou!

 

De afdeling Projectmanagement bestaat uit vijf Projectmanagers, Assistent Projectmanagement, een  Accountmanager en de Manager Projectmanagement.

 

Als stagiair(e) ondersteun je verschillende projectmanagers met de organisatie van een event. Tijdens de stage krijg je de mogelijkheid om betrokken te worden in alle facetten van projectmanagement zoals planning, financiën, communicatie en operationele taken in de breedste zin. Daarnaast biedt de organisatie jou ontwikkelingsmogelijkheden middels het verantwoordelijk stellen van taken en/of projecten binnen de afdeling.

 

We want
Je bent een 3e of 4e jaars HBO student richting Hotel, Event en/of Vrijetijdsmanagement. Tijdens deze meewerkstage steek je graag de handen uit de mouwen. Jij bent een echte team-player en ziet ontwikkelmogelijkheden. Jouw doorzettingsvermogen en communicatieve houding zorgen ervoor dat jouw stage een leerzame periode wordt! 

 

We offer

- Een uitdagende én leerzame stage, waarin je jouw kennis toepast in de praktijk

- Stagevergoeding van € 400 bruto per maand op basis van 40 uur.

- Een stage van minimaal 32 uur per week.

 

We want more…and you?
Aim to impress! Stuur je pitch met CV per e-mail naar werken@ahoy.nl, t.a.v. Dian Munnik, HR stagiaire.

 

Terug naar overzicht

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER