Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

WE WANT MORE. Het ultieme gevoel na een waanzinnig concert, een succesvolle vakbeurs of indrukwekkend sportevenement. Het is nooit een one-man show maar altijd het gevolg van een teamprestatie. Van binnenkomst tot slotapplaus. Dat gaat verder dan dat ene moment. We zijn een trots team. Mensen met lef. Creatieve aanpakkers. WE WANT MORE! Elke dag weer.

 

Met 250 vaste event experts en 1.500 flexibele medewerkers ontvangen we elk jaar 1.500.000 bezoekers. Onze missie: onze gasten een fantastische ervaring bezorgen, zo niet overtreffen. In 'ons’ Ahoy geven we ze energie, bouwen we aan onvergetelijke ervaringen en bijzondere ontmoetingen.

 

Voor de afdeling Exhibitions & Events hebben wij de volgende vacature:

 

(Meewerk) Stage Junior Accountmanager/ Sales (events)

Vanaf februari 2019

 

Wil jij graag uitblinken in een commerciële functie? Haal jij energie uit het binnen halen van nieuwe klanten?  Wil je net als ons trots zijn op ons product en daarnaast een graantje van onze evenementen meepikken? Dan ben je bij de Exhibitions & Events aan het goede adres!

 

De afdeling Exhibitions & Events bestaat uit zes teams die verantwoordelijk zijn voor de productie van evenementen en eigen beurzen. Tijdens jouw stage zal je betrokken worden in de organisatie van o.a. 100% Autolive, de Wooning Zesdaagse van Rotterdam en de nieuwe Rotterdam Games Week. Dagelijks ondersteun je de Accountmanager en Project Coördinator met als resultaat het opbouwen en verstevigen van klantrelaties. Je werft klanten door middel van telefonische acquisitie en verzendt hierna relevante informatie.

 

We want

Je volgt een HBO- opleiding in de richting Commerciële Economie, Small Business of gerelateerd. Je signaleert kansen en bent in staat deze aan marktgerichte oplossingen te koppelen. Daarnaast zoek en benut je kansen voor eigen ontwikkeling. Jouw proactieve en zelfstandige houding dragen bij aan een leerzame stageperiode. Stageperiode in onderling overleg te bepalen, minimum 3 maanden.

 

We offer

-  Een (meewerk) stage waarin je minimaal 4 dagen per week meewerkt met het team.

-  Een professioneel afdelingsteam in een dynamische no-nonsense werkomgeving

-  Stagevergoeding van €  400,00 bruto per maand o.b.v. 40 uur

 

We want more…and you?
Aim to impress! Stuur je pitch met CV per e-mail naar werken@ahoy.nl,  t.a.v. Dian Munnik, HR stagiair.

Terug naar overzicht

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER