Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

 

WE WANT MORE. Het ultieme gevoel na een waanzinnig concert, een succesvolle vakbeurs of indrukwekkend sportevenement. Het is nooit een one-man show maar altijd het gevolg van een teamprestatie. Van binnenkomst tot slotapplaus. Dat gaat verder dan dat ene moment. We zijn een trots team. Mensen met lef. Creatieve aanpakkers. WE WANT MORE! Elke dag weer.

 

Met 250 vaste event experts en 1.500 flexibele medewerkers ontvangen we elk jaar 1.500.000 bezoekers. Onze missie: onze gasten een fantastische ervaring bezorgen, zo niet overtreffen. In 'ons’ Ahoy geven we ze energie, bouwen we aan onvergetelijke ervaringen en bijzondere ontmoetingen.

 

Voor de afdeling RDM Events hebben wij de volgende vacature:

 

(Meewerk) Stage Events

Vanaf februari 2019 t/m juni 2019

 

RDM Rotterdam is een unieke evenementenlocatie; de combinatie van historie, haven en industrie en innovatie biedt inspiratie voor ieder event. RDM Events Rotterdam beschikt over diverse ruimtes voor evenementen, van techniekfestival tot dansvoorstelling en van congres tot dance event. RDM Events is een groeiende onderneming en daarin kan jij een steentje bijdragen! Het team waar jij onderdeel van uitmaakt bestaat uit een Bedrijfsleider, Projectmanager, Accountmanager en een Assistent Project Management.

 

Als stagiair(e) ondersteun je bij de verkoop, voorbereidingen en uitvoering van evenementen van RDM Events. Tijdens de stage word je betrokken in het gehele traject van A tot Z. Binnen de voorbereidingen onderhoud jij de planningen, stel je offertes op met betrekking tot de inkoop en zal je tot slot in de uitvoering van de evenementen betrokken worden. Daarnaast biedt de organisatie jou ontwikkelmogelijkheden middels een onderzoeksplan, wat in overeenstemming van beide partijen wordt opgesteld. Tijdens de stageperiode is het mogelijk om 2 dagen aan school te werken. De overige dagen zullen besteed worden aan het meewerken.

 

We want

Je bent een 3e of 4e jaars HBO student richting Hotel- en/of Eventmanagement. Tijdens deze stage steek je graag de handen uit de mouwen. Jij bent een echte team-player en ziet ontwikkelmogelijkheden. Jouw doorzettingsvermogen en communicatieve houding zorgen ervoor dat jouw stage een leerzame periode wordt! 

 

We offer

- Een uitdagende én leerzame stage, waarin je jouw kennis toepast in de praktijk

- Stagevergoeding van € 400 bruto per maand op basis van 40 uur.

- Een stage van minimaal 32 uur per week.

 

We want more…and you?
Aim to impress! Stuur je pitch met CV per e-mail naar werken@ahoy.nl, t.a.v. Dian Munnik, HR stagiair.

Terug naar overzicht

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER