Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Vervoer & Route"Spring maar achterop bij mij..."           - Gers -

Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport. Met 2.000 eigen parkeerplekken vind je altijd een veilige parkeerplaats bij Ahoy.

 

Parkeren bij Ahoy

Rotterdam Ahoy beschikt over maar liefst 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto.  Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-.

 

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €17,50 boek je een gegarandeerde plek.

 

Reserveer parkeerplek

 

PRINT ROUTE NAAR P1

Met de auto naar Ahoy

Plan hier je route

 

Adres: Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

LET OP!

De grootschalige renovatie en restauratie van de Maastunnel is inmiddels gestart. Deze is noodzakelijk om aantasting van beton te herstellen en de Maastunnel in 2019 te laten voldoen aan de nieuwste eisen op gebied van veiligheid. De werkzaamheden in de autotunnel worden buis-voor-buis aangepakt tussen 3 juli 2017 en september 2019. De rijrichting is uitsluitend richting Noord. Autoverkeer richting Zuid moet een andere route nemen. Wij adviseren bezoekers van Ahoy de binnenstad/Erasmusbrug met de auto te vermijden en via Ring Rotterdam naar Ahoy te rijden.

Met het OV naar Ahoy

Plan hier je route met het OV. Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken. 

Vanaf de luchthaven naar Ahoy

Rotterdam Ahoy is binnen een uur te bereiken vanaf de luchthavens Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam The Hague Airport. Met het OV of met de auto kun je vanaf beide luchthavens snel en comfortabel naar Ahoy reizen. 

 

Plan route ov
Plan route auto
Boek een Uber taxi

Met de fiets naar Ahoy

Spring maar achterop bij mij, achterop m’n fiets. Gers Pardoel zong het al! Je stalt je Rotterdamse tweewieler bij Ahoy lekker voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling.

Plan hier je fietsroute 

 

Adres: Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER