Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
PartnersAhoy als kennisorganisatie & katalysator.


Bij Rotterdam Ahoy geloven we in goed ondernemerschap. In maatschappelijk verantwoord en duurzaam bouwen aan de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat onze organisatie, door samen te werken met specialisten, het maximale uit alle activiteiten kan halen. Onze partnerships betekenen een uitbreiding van kennis en internationale ervaring. We staan altijd open voor positieve nieuwe invloeden en delen op onze beurt graag onze expertise.  

IDEA

IDEA

Rotterdam Ahoy heeft een partnership met Independent Dutch Event Association. Sinds de oprichting in 2002 behartigt branchevereniging en kennisorganisatie IDEA de collectieve belangen van haar leden.  IDEA wil een baken zijn in de evenementenbranche. Samen met haar leden richting geven aan het evenementenvak. Hun speerpunten zijn belangenbehartiging, kennis & educatie en promotie van het vak. 

AIPC

AIPC

The International Association of Convention Centres is een vereniging die een platform vormt waar leden ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen en hun voordeel mee doen. De AIPC houdt leden op de hoogte van ontwikkelingen op allerlei gebieden en biedt de vereniging daarnaast verschillende tools en opleidingen.

AEG

AEG

Rotterdam Ahoy heeft een partnership met Anschutz Entertainment Group, een dochteronderneming van de Anschutz Company. Zij is een van de leidende sport en evenementenpartijen in de wereld. AEG Facilities - een op zichzelf staande tak van AEG - bezit, stuurt aan en/of overlegt met vele belangrijke venues wereldwijd. 

NBTC

NBTC

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de branding en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk 'Holland' zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.  

Hart van Zuid

Hart van Zuid

Hart van Zuid is de gebiedsontwikkeling rondom Rotterdam Ahoy, Zuidplein, het Motorstraatgebied en omgeving. Met Hart van Zuid wil de gemeente Rotterdam een centrumgebied creëren waar men kan wonen, werken, ondernemen en ontspannen. Een ontmoetingsplek voor bewoners, ondernemers en bezoekers in het enige stadsdeel van Nederland waar de bevolking verjongt.

UFI

UFI

UFI is de vereniging voor 's werelds belangrijkste handelsbeurs organisatoren, evenals de belangrijkste nationale en internationale verenigingen van de tentoonstellingsindustrie en haar partners. Het hoofddoel van UFI is haar leden en de tentoonstellingsindustrie wereldwijd te vertegenwoordigen door de unieke kenmerken van handelsbeurzen te bevorderen op allerlei gebieden.

Rotterdam Partners

Rotterdam Partners

Ahoy werkt in de stad Rotterdam samen met Rotterdam Partners, de promotor van de Rotterdamse economie. Rotterdam Partners bedient alle doelgroepen die er voor de stedelijke economie en citymarketing toe doen, te weten bedrijven, (zakelijke) bezoekers, bewoners en studenten. Rotterdam Partners fungeert hierbij als de verbindende schakel tussen bedrijfsleven, instellingen en het bestuur van de gemeente Rotterdam.

MPI

MPI

Ahoy is lid van MPI, een organisatie die een wereldwijde community wil creëren binnen de vergaderbranche. Het heeft tot missie de leden succesvol te laten groeien binnen de markt door concrete verbindingen te leggen tussen kennis/ideeën, relaties en markten. 

ICCA

ICCA

ICCA is één van de meest prominente organisaties in de wereld van internationale vergaderingen. Het is de enige vereniging die bestaat uit een lidmaatschap dat de belangrijkste specialisten in het organiseren, vervoeren en het aanpassen van internationale gebeurtenissen vertegenwoordigt. De leden van ICCA vertegenwoordigen de hoogste en meest gespecialiseerde evenementbestemmingen wereldwijd. 

CLC VECTA

CLC VECTA

Het Centrum voor Live Communication is dé brancheorganisatie voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen en evenementen. CLC VECTA is ontstaan uit een samenvoeging van verscheidene brancheverenigingen en focust zich op de hoofdthema's kennis, service en contact. 

EAA

EAA

Rotterdam Ahoy is lid van de European Arenas Association, een gezamenlijk platform voor indoor arena's in Europa. De Association is begin jaren '90 opgericht en heeft onder meer als doel het uitwisselen van informatie voor gezamenlijke belangenbehartiging. 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER