Wow! Line-up EsportsX conferentie bekend!

29 Augustus 2019

EsportsX is al jaren hét kennisevent over de groeiende waarde & impact van esports en gaming voor jouw business, beleid of strategie. Experts en kopstukken uit de branche laten zien hoe je nieuwe manieren van interactie en connecties creëert met de sterk groeiende digitale generaties. Ruim 500 professionals, bestuurders en beleidsmakers uit Nederland en België delen hun kennis en ervaring met experts én met elkaar tijdens de meest interactieve editie ooit!

 

Uniek programma

Het programma wordt dit jaar ingevuld door nationale- en internationale experts van organisaties die allen op een eigen manier esports en gaming inzetten om nieuwe doelgroepen te bereiken, te boeien en te binden. O.a. Walt Disney, F1, Ziggo, Vodafone, Eredivisie, ESL, Twitch, 100% Football en Newzoo zijn aanwezig. Daarnaast vertelt Kevin Loos over de award winnende samenwerking die bloedbank Sanquin aanging met League of Legends en is de wethouder van Rotterdam, Sven de Langen, aanwezig om het strategische belang van esports en gaming voor zijn gemeente te duiden. 

 

6 redenen waarom jij EsportsX niet mag missen

 

Kennisprogramma op maat

Jij hebt de regie op je eigen programma. Kies onderwerpen en thema’s die het best passen bij jouw doelstellingen en groeikansen.

 

Gratis naar Dreamhack

Deelnemers van EsportsX krijgen exclusief de mogelijkheid om na het kennisevent de hallen van DreamHack te betreden en zich onder te dompelen in esports & gaming.

 

Boeiend Netwerk

Bekende merken, vooruitstrevende overheidsinstanties, top esports experts en ervaren professionals. Ze zijn er allemaal om binnen een energieke omgeving waarde te creëren en gezamenlijk te groeien. 

 

Rendabele esports strategie

Unieke kennis en ervaringen geven jouw handvatten en de juiste richting om te starten met je eigen rendabele esports strategie. Vandaag leren, morgen starten!

 

'See what’s coming’

De laatste trends & ontwikkelingen worden gedeeld zodat jij helemaal op de hoogte bent en kunt starten met esports. Je weet wat er speelt en wat gaat komen, cruciaal in deze snel veranderende wereld.

 

Energie & business boost

Vraag het oud-deelnemers… de vibe die we samen creëren straalt enthousiasme en energie uit! Leuke nieuwe contacten en direct zin om aan de slag te gaan. Dat is EsportsX!

 

Wil jij net als 500 professionals ontdekken welke kansen esports en gaming te bieden hebben voor jouw organisatie? Scoor dan nu je ticket voor EsportsX op 18 oktober in Rotterdam Ahoy!

 

Link naar het evenement.

Ander nieuws