Waylon staat in 2020 in Ahoy met liedjes van eigen bodem

30 November 2019

Waylon staat volgend jaar opnieuw in Rotterdam Ahoy met het repertoire van andere artiesten. De zanger zingt in de show op 14 november uitsluitend liedjes van artiesten van eigen bodem. Kaartjes zijn vanaf vandaag te koop via Ticketpoint.

"We hebben een rijke pophistorie, met in het verleden ook internationale successen als Venus van Shocking Blue en Radar Love van Golden Earring, die hoog in de internationale hitlijsten zijn geëindigd. Verder zijn onze dj’s vandaag de dag ware exportproducten. Maar ook het Nederlandstalige lied kent natuurlijk vele klassiekers. Ik heb laatst met veel plezier Laat Me van Ramses Shaffy gezongen en wat te denken van het repertoire van André Hazes? Kortom, genoeg ingrediënten voor een avondvullend programma," motiveert de zanger zijn keuze.

Het is in 2020 de vijfde keer dat Waylon beroemde nummers covert in Ahoy. Voorheen koos de zanger uitsluitend voor liedjes uit Veronica’s Top 1000 Allertijden, maar sinds de editie van dit jaar op vrijdag en zaterdag stelt hij zijn eigen ranglijst samen. Dat doet hij in samenwerking met Q-music.

Ander nieuws