22 September 2020

Tino Martin op tour door Nederland met 'Voor Iedereen’

Tino Martin geeft dit najaar concerten in Nederland onder de titel 'Voor Iedereen’. De zanger verzorgd een avondvullend programma in Utrecht, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Bosch. Op zaterdag 7 november komt de populaire zanger naar RTM Stage, de gloednieuwe concertzaal van Rotterdam Ahoy. De zalen worden coronaproof ingericht en er wordt een theatersetting met zitplaatsen gebouwd. Kaarten voor de shows gaan aanstaande donderdag 24 september om 10:00 uur in de verkoop via tinomartinlive.nl

Tino Martin brengt vrijdag 25 september zijn nieuwe album 'Voor Iedereen’ uit. "Ik heb er heel veel zin in om weer met mijn band op pad te gaan door Nederland. We hebben mooie locaties gevonden waar we iedereen een veilige en gezellige avond uit kunnen bezorgen. Naast liedjes van mijn nieuwe album 'Voor Iedereen’ komen natuurlijk ook de grote hits voorbij. Ik kan niet wachten!”, aldus Tino Martin.

In Nederland brak Tino Martin door hits als 'Zij Weet Het’, 'Jij Liet Me Vallen’, 'Later Als Ik Groter Ben’ en 'Laat Me Leven’. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award. Hij gaf eerder twee concerten in de Ziggo Dome en een uitverkocht concert voor 25.000 fans in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vrijdag 25 september komt zijn nieuwe album 'Voor Iedereen’ uit.


Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via www.tinomartinlive.nl

Ander nieuws