Thema EventSummit 2019: Maak het verschil!

19 December 2018

Op 31 januari 2019 vindt de 11de editie plaats van EventSummit, het grootste eendaagse platform voor de evenementen en festivalbranche. 

We verbazen ons de laatste jaren over de enorme groei. De laatste editie in Ahoy hadden we 400 exposanten en nu, twee jaar later, meer dan 600 exposanten. Een groei van meer dan 50%. Ook qua bezoekers verwachten we weer een enorme groei. Arjen Lemstra

Het thema voor komende editie is 'Maak het Verschil'. Dit thema komt terug in het ochtendcongres, in het seminarprogramma op de beursvloer, maar ook bij de organisatie zelf. Joris Bots: 'Als spil in de branche moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen om te zorgen dat de evenementenbranche duurzamer gaat organiseren. De festivalbranche is al goed op weg, maar bij bedrijfsevenementen valt nog heel veel te winnen. De catering tijdens EventSummit zal geheel vegetarisch zijn, we gaan samen met Renewi werken aan slechts 10 % restafval en je zult geen mono verpakkingen vinden.' En zo zullen er nog veel meer zaken worden opgepakt om minder impact te hebben op het milieu. Voorbeeld doet hopelijk volgen!

Sprekers die het Verschil maken!

EventSummit staat synoniem voor waardevolle content. Op 31 januari zijn er meer dan 35 topsprekers aanwezig in Rotterdam Ahoy om jou als eventprofessional te inspireren. EventSummit is een samenwerking aangegaan met DeSpreker.nl en Quality Bookings. Deze twee gerenommeerde sprekersbureau's zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het inhoudsprogramma. Je kunt alles sessies op de beursvloer kosteloos als bezoeker bijwonen. Alleen voor het Congres moet je kaarten kopen.

De verkoop voor het Congres 'Maak het Verschil' voorafgaand aan de beursdag is al in volle gang. Met een prachtige line-up al zeggen we het zelf. O.a. Fountainheads (trendverkenners), Yvonne de Liefde (brandmanager Vrienden van Amstel), Florian Dirkse (o.a. Ocean Cleanup en Green Miles) en Bibian Mentel (Olympisch Snowboardster). Acteur Dirk Zeelenberg zal het congres in goede banen leiden.

Kaarten voor beursvloer (kosteloos) en voor het Congres (korting voor opdrachtgevers) kunnen via deze link besteld worden.

Ander nieuws