The Kelly Family komt in 2020 naar Ahoy

25 Februari 2019

Vanwege de enorme vraag heeft THE KELLY FAMILY 21 extra shows toegevoegd aan hun "25 YEARS - OVER THE HUMP” tour. Op vrijdag 21 februari 2020 staan ze in Rotterdam Ahoy. De ticketverkoop start op woensdag 27 februari om 10.00 uur.

Zelfs in hun derde jaar na hun reünie is THE KELLY FAMILY niet te stoppen. Bijna 80% van alle tickets voor de "25 YEARS - OVER THE HUMP” arenatour, die start in november, is nu al verkocht. Het goede nieuws is dat de tour uitgebreid zal worden met 21 shows tot 41 tourdata om de 25e verjaardag van "OVER THE HUMP” te vieren. Dit betekent dat de tour niet alleen meer data erbij krijgt, maar ook dat de tour meer steden en landen zal aandoen, waar de fans erg blij van zullen worden.

2019 is een speciaal jaar voor THE KELLY FAMILY: Het album "OVER THE HUMP” zal dit jaar namelijk zijn 25e verjaardag aantikken. Een kwart eeuw na de release van dit album zal de band een grootse arenatour doen, genaamd "25 YEARS - OVER THE HUMP”, waar deze speciale gelegenheid gevierd wordt met hun fans.  

THE KELLY FAMILY: "Tijdens deze tour zullen we de show opsplitsen in twee delen. Het eerste deel van de show zullen we het album "OVER THE HUMP” spelen, in de volgorde zoals het ook op de tracklist staat. Het speciale hieraan is dat vele songs van dit album, met singles als "Once in a while” en "Santa Maria”, al lange tijd niet meer live op het podium ten gehore zijn gebracht. In het tweede deel van de show zullen we een selectie van onze beste songs uit onze 40-jarige geschiedenis, maar ook de favoriete songs van onze fans spelen.”

Het belooft een speciale en emotionele avond te worden voor de band en het publiek. Een beleving vol met herinneringen - een reis in de tijd naar het jaar 1994 - gepresenteerd met een high-tech arena show.

In lijn met de fascinerende live-reputatie van deze band zal de bezoeker een spectaculaire en opwindende live show te wachten staan.

Voor THE KELLY FAMILY zelf is "OVER TE HUMP” een onvergetelijke mijlpaal in hun carrière, die zeker gevierd moet worden. En wat is er nu mooier voor een band dan deze speciale gelegenheid live te ervaren met hun fans?

Ander nieuws