22 September 2020

Suzan & Freek geven concerten in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven

Suzan & Freek hebben vandaag zes concerten aangekondigd in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Op zaterdag 31 oktober staan ze in Klokgebouw Eindhoven, zaterdag 14 november in AFAS Live Amsterdam en zaterdag 21 november in RTM Stage, de gloednieuwe popzaal van Ahoy, op het podium. Op alle locaties geven ze om 16:00 en 20:00 uur een show. De zalen worden coronaproof ingericht en er wordt een theatersetting met zitplaatsen gebouwd. Kaarten voor de shows gaan aanstaande donderdag 24 september om 10:00 uur in de verkoop via suzanenfreek.nl

"We zijn overweldigd door het enthousiasme voor onze optredens in Utrecht. Omdat we nog zo veel verzoeken kregen voor nieuwe shows, zijn we blij dat we nu ook naar Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven kunnen dit najaar. We gaan zowel nummers van ons debuutalbum spelen, nieuwe nummers én liedjes uit Beste Zangers. Zin in!”  aldus Suzan & Freek.

In februari ontvingen Suzan & Freek een Edison Award voor hun debuutalbum 'Gedeeld Door Ons’. Dat album behaalde binnen enkele maanden de platina status. De singles 'Deze Is Voor Mij’, 'Blauwe Dag’, 'Weg Van Jou’ en 'Als Het Avond Is’ bereikten allemaal hoge noteringen in de hitlijsten. Momenteel hebben ze samen met Snelle het liedje 'De Overkant’ uit waarmee ze op 5 staan in de Top 40. Suzan & Freek zijn momenteel te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers op NPO 1.

Ander nieuws