SNELLE, BIG2 EN CANDY DULFER SAMEN MET BROEDERLIEFDE IN AHOY

03 December 2019

Broederliefde heeft zojuist de eerste gastartiesten bekend gemaakt voor hun concert in Rotterdam Ahoy. Onder meer rappers Snelle en Big2 (The Opposities) en de bekende saxofonist Candy Dulfer zullen op 1 februari 2020 samen met de Rotterdamse rapformatie op het podium staan. Na hun uitverkochte show in 2018 is het de tweede keer dat Broederliefde een concert in Ahoy geeft. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

Naast bovenstaande artiesten zijn in februari ook rappers Kempi, Winne en Poke aanwezig. Alle gastartiesten staan op het vorige maand uitgebrachte album 'Broeders’, de opvolger van het succesvolle 'We Moeten Door 2’ en alweer het zesde studioalbum van de heren. Ook voetballer Memphis Depay is te horen op de nieuwe plaat.

Broederliefde pakt groots uit voor hun optreden in Ahoy. Bij hun debuut in 2018 gaven de mannen een dik twee uur durende show met een volledige bandbezetting, dansers, een veertienkoppig koor en gastoptredens van Trijntje Oosterhuis, Lil Kleine, Ronnie Flex, Victor Mids, Jayh, Humberto Tan en Jonna Fraser.

De Rotterdammers kijken uiteraard erg uit naar hun tweede 'thuisconcert’ in Ahoy:

Ahoy heeft een magische uitwerking op elke artiest in Nederland. Wij hebben er als jonge jongens van gedroomd om hier te kunnen staan. En dat we dit nu voor de tweede keer kunnen doen in "onze achtertuin” is héél speciaal! Elke droom kan uitkomen met hard werken, wij zijn daar het levende bewijs van!

Kaarten voor Broederliefde in Ahoy zijn nu beschikbaar via www.broederliefdeinahoy.nl. De early bird kaarten waren binnen een dag uitverkocht.

 

Broederliefde in Ahoy

Zaterdag 1 februari 2020

Met: Snelle, Big2, Candy Dulfer, Winne, Kempi, Poke en vele anderen.

Kaarten vanaf 33,95 inclusief servicekosten*

Deuren open: 18.30 uur. Start show: 20.15 uur

 

Bekijk evenement

Ander nieuws