Seven Worlds, One Planet - Live in Concert

28 Oktober 2019

De nieuwe natuurdocumentaire Seven Worlds, One Planet, waarvan de eerste aflevering gisteren op BBC1 te zien was, komt met de indrukwekkende beelden en live orkest naar Nederland. In deze liveshow worden de hoogtepunten uit de documentaire vertoond op een gigantisch LED-scherm, begeleid door het beroemde City of Prague Philharmonic Orchestra. Het orkest onder begeleiding van Matthew Freeman brengt de muziek van de gerenommeerde componist Hans Zimmer tot leven. Op 28 mei is Seven Worlds, One Planet - Live in Concert te zien in Rotterdam Ahoy, de kaartverkoop start aanstaande vrijdag 1 november om 11:00 uur.

De natuurdocumentaires van BBC staan bekend om hoe ze al generaties lang mensen helpen hun kijk op de wereld te vormen. Door middel van prachtige beelden brengen de programma’s de wonderen van onze aarde in beeld voor kijkers over de hele wereld en inspireren hen om over de staat van onze planeet te reflecteren. Seven Worlds, One Planet vormt hierop geen uitzondering. Afgelopen zondag stond de eerste aflevering in het teken van Antarctica, de komende afleveringen zijn elke zondag om 19:15 te zien bij BBC1.

 

Live in Concert 

Tijdens de show gaat het publiek op ontdekkingsreis door zeven werelden, elk met hun eigen geschiedenis - van de kleurrijke paradijzen van Zuid-Amerika en de eindeloze uitgestrekte vlaktes van Azië tot de ijswerelden van Antarctica en de brandende hitte van Afrika; van Noord-Amerika via Australazië naar onze eigen Europese omgeving. Spectaculaire landschappen, een fascinerende dierenwereld en onverwachte verhalen: het gaat bij Seven Worlds, One Planet - Live in Concert, net als bij het televisieprogramma, om de diversiteit van het leven en om het vieren van de vormen en kleuren van de verschillende continenten. De documentaire gaat echter ook over de immense uitdagingen voor dieren in de hedendaagse wereld die wordt gedomineerd door mensen. De unieke reis is bedoeld om de ogen van het publiek te openen voor een wereld waarvan ze denken dat ze die al kennen, maar waarvan de realiteit veel verder gaat dan onze verbeelding. 

 

Tickets en informatie

Seven Worlds, One Planet - Live in Concert
Donderdag 28 mei 2020
Rotterdam Ahoy, Rotterdam 

Tickets voor Seven Worlds, One Planet - Live in Concert zijn verkrijgbaar vanaf €40 excl servicekosten en/of verzendkosten. De kaartverkoop start vrijdag 1 november om 11:00 uur via Sevenworldslive.nl.

Ander nieuws