RTM Games Week presenteert online OMEN LAN Party

28 Oktober 2020

OMEN, Kayzr en RTM Games Week hebben de handen ineengeslagen om een ​​online alternatief te organiseren voor de LAN Party die dit jaar zou plaatsvinden tijdens DreamHack Rotterdam in Ahoy. De OMEN LAN Party vindt plaats van 27 november tot en met 29 november. Fans van gaming en esports kunnen drie dagen lang wedstrijden spelen op verschillende niveaus. De OMEN LAN Party wordt mogelijk gemaakt door Kayzr, het populairste online esports-platform in de Benelux. 

 

Onder de vlag van RTM Games Week wordt continu gezocht naar mogelijkheden om gamers verbonden te houden. Daarom besloot RTM Games Week door te gaan met een online alternatief voor de LAN Party. De OMEN LAN party zorgt voor drie dagen online gaming fun. De verschillende competitieniveaus bestaan uit: de 'mastercompetities' met een prijzenpot van € 7.500, de 'geavanceerde' competities met hardwareprijzen, verzorgd door OMEN en verschillende 'Fun competities' waaraan gamers kunnen deelnemen om loterijprijzen te winnen. Er zal plaats zijn voor zo'n 2.000 gamers die 48 uur lang kunnen deelnemen aan verschillende competities op verschillende niveaus.

 

De volgende competities zijn nu bevestigd: 

• Serie A, mastercompetities: Counter-Strike, League Of Legends en Hearthstone 

• Serie B, geavanceerde competities: Fortnite, League of Legends, Valorant 

• Serie C, Fun competities: Brawlstars, Fall Guys, FIFA 

 

Tickets

Voor de master- en geavanceerde competities is een kaartje vereist. Kaarten voor de OMEN LAN Party zijn nu te koop via ticketmaster.nl voor € 20, -. Kaarten zijn beperkt tot één per persoon. 

Ander nieuws