09 September 2019

Premier League vindt weer in Rotterdam Ahoy plaats in 2020

De beste darters ter wereld zullen ook in 2020 weer aantreden in Rotterdam Ahoy. Op 25 en 26 maart wordt de Premier League Darts in Rotterdam georganiseerd.

Het toernooi waar onder andere Michael van Gerwen, Rob Cross en Peter Wright aan deelnemen vindt gedurende vier maanden plaats in de Verenigde Staten, Ierland, Duitsland en Nederland. De tien grootste namen in de dartwereld zullen daar strijden om de prestigieuze titel.

Rotterdam Ahoy faciliteert voor het derde achtereenvolgende jaar the Premier League Darts, met op 25 maart 'Night Fight’ gevolgd door ronde negen, oftewel 'Judgement Night’ op 26 maart, waar de onderste twee spelers worden uitgeschakeld voor het evenement.

Inmiddels heeft Ahoy bewezen een van de populairste locaties in de geschiedenis van de Premier League te zijn. De uitverkochte zaal kleurt oranje en het publiek weet een ongelooflijke sfeer te creëren tijdens het aanmoedigen van de Nederlandse held Van Gerwen.

De Premier League 2019 bleek een enorm succesvolle editie en de bevestiging van het speelschema voor 2020 is een prachtig moment voor ons. Dit worden vier maanden vol actie in de hoogste klasse, de grootse namen in darts en onmisbare avonden.

Voorzitter Professional Darts Corporation, Barry Hearn

 

Jaarabonnees van PDCTV-HD hebben voorrang op de kaarten voor de Premier League Darts 2020 die vanaf donderdag 3 oktober 2019 in de voorverkoop gaan. De reguliere kaartverkoop start donderdag 10 oktober.

Om in aanmerking te komen voor de voorverkoop hebben fans een PDCTV-HD-jaarabonnement nodig op dinsdag 1 oktober om 13:00 (CEST). Overige informatie, waaronder kaartprijzen, zijn te vinden op www.pdc.tv/tickets.

 

Belangrijke data:

Dinsdag 1 oktober 13:00 (CEST) - Deadline om PDCTV-HD abonnementslid te worden om in aanmerking te komen voor de voorverkoop.

Donderdag 3 oktober 11:00 (CEST) - Voorverkoop voor PDCTV-HD van start via SeeTickets.

Donderdag 10 oktober 11:00 (CEST) - Start reguliere kaartverkoop via venue Box Offices

 

Ander nieuws