14 December 2019

Nieuwe namen line-up van Popfestival ODE in Rotterdam Ahoy bekend

Charly Luske brengt met bekende nummers zoals Faith, Careless Whisper en Freedom een ode aan George Michael op de allereerste editie van Popfestival ODE in Rotterdam Ahoy op 21 maart 2020. Op het gloednieuwe festival, dat in maart volgend jaar plaatsvindt, maakt het publiek een reis dwars door 50 jaar popmuziek. ODE bestaat uit drie podia die gevuld worden met maar liefst 15 bands.

Luske, een groot fan van George Michael bracht eerder al een eerbetoon aan de zanger met de theatershow The Story of George Michael. "Het is geweldig dat er op zo’n grote schaal een festival wordt georganiseerd dat een eerbetoon geeft aan de succesvolste popgroepen en zangers uit de recente popgeschiedenis. Van Abba tot Beatles, van Queen tot George Michael en van Pink Floyd tot Coldplay. Dit festival wordt 2 dagen lang alleen maar een feest der herkenning" aldus Luske.

Naast de muzikale programmering is nog veel meer te beleven op Popfestival ODE: denk aan een foto-expo, een 60’s en 70’s silent disco, een bioscoop met nostalgische muziekdocu’s en een popquiz.

Popfestival ODE: 21 maart 2020 in Rotterdam Ahoy
Info en tickets: www.popfestivalode.nl

Ander nieuws