06 Juni 2019

Marco Borsato gastartiest bij André Hazes Live in Ahoy

Op 18, 19 en 20 oktober is het zover! Rotterdam Ahoy wordt omgetoverd tot een zinderende stage waarop André Hazes al zijn hits zal zingen. Deze concerten zijn de avonden van zijn leven. Met zijn eigen fantastische band en veel verrassingen worden deze avonden ook de avond van jouw leven. En als kers op de taart neemt André dit jaar wel een hele speciale gast mee, niemand minder dan Marco Borsato staat samen met André op het podium, en het belooft wederom een feest te worden!

André Hazes: "Met een held als Marco Borsato zijn mijn concerten in Ahoy compleet. Hij is een geweldige artiest waar ik enorm veel bewondering voor heb en we hebben hele mooie plannen om de avond een groot succes te gaan maken. Ik heb er ontzettend veel zin in!” Tijdens deze concertreeks zingt André Hazes naast zijn eigen knallers zoals 'Leef’, 'Wie Kan Mij Vertellen’ en 'Ik Haal Alles Uit Het Leven’ uiteraard ook een groot aantal hits van zijn vader.

 

Wil je zeker weten dat je dit spektakel niet gaat missen? Boek dan snel, want de kaartverkoop gaat hard! www.andreinahoy.nl

Ander nieuws