Lou Fellingham in voorprogramma Michael W. Smith

19 September 2018

Op 19 september keert de populairste christelijke artiest bij het Nederlandse publiek terug naar ons land. Groot Nieuws Radio presenteert twee avondvullende concerten van Michael W. Smith die voor het grootste deel in het teken staan van zijn aanbiddingsrepertoire, wat nu ook het album 'Surrounded’ bevat. Bezoekers van deze avonden in Rotterdam (19 september) en Veenendaal (24 september) krijgen er nu een verrassing bij: de Britse Lou Fellingham verzorgt het voorprogramma.  

Lou Fellingham is één van de meest gerespecteerde zangeressen en aanbiddingsleidsters in Groot-Brittannië. Niet alleen haar eigen mix van pop/rock repertoire en aanbidding, gericht op samenzang, maar ook haar innemende persoonlijkheid hebben haar populair gemaakt bij een groeiend Hollands publiek tijdens recente tours. In 2016 leidde ze aanbidding op de Pinksterconferentie van stichting Opwekking. Haar bekendste lied 'There Is A Day’ (in het Nederlands vertaald naar 'Er Is Een Dag’) werd één van de meest geliefde aanbiddingsliederen van Europa.

Met Fellingham krijgt het publiek op zowel 19 september (in Club Ahoy in Rotterdam) als 24 september (in De Basiliek in Veenendaal) een passende introductie voor een avond met Michael W. Smith. Deze concerten leggen de nadruk op zijn worship repertoire dat te vinden is op albums als 'Worship’, 'Worship Again’, 'A New Hallelujah’ en nu ook het nieuwe 'Surrounded’. Net als Fellingham is Michael W. Smith bij verreweg het meeste publiek bekend om dit repertoire, maar heeft hij een pop achtergrond. Lou Fellingham leidde jarenlang samen met haar man Nathan de pop/rock band Phatfish.

Bij het bekend maken van de terugkeer van Smith raakte het optreden op 24 september in mum van tijd uitverkocht. Voor het concert op 19 september zijn nog wel kaarten beschikbaar. De organisatie adviseert bezoekers dringend om tickets bij de echte organisatie (www.events4christ.nl) gekocht worden en niet bij ongeautoriseerde bureaus die tickets doorverkopen voor flink hogere prijzen, waarbij de kans ook aanwezig is dat deze uiteindelijk niet geleverd kunnen worden. Kaarten voor het concert van Michael W. Smith  zijn verkrijgbaar vanaf € 42 p.s. en zijn te bestellen via www.events4christ.nl of telefonisch: 0297-237172.

Ander nieuws