Krezip ook te zien op De Vrienden van Amstel LIVE 2020

28 Oktober 2019

Krezip heeft bekendgemaakt dat de band in januari terugkeert in de grootste Amstelkroeg van Nederland!

Zoals voor zoveel bands is De Vrienden van Amstel LIVE ook voor Krezip altijd een bijzonder evenement geweest. Het was zelfs de plek waar ik tijdens de editie van 2018 solo voor het eerst 'I Would Stay’ weer eens speelde voor een groot publiek, een moment wat de comeback plannen van Krezip in een stroomversnelling bracht. Toen we een half jaar geleden aan dit avontuur begonnen was de insteek natuurlijk om nog één keer samen op het podium te staan, maar we hebben het momenteel ontzettend naar ons zin. Dus toen De Vrienden ons onlangs benaderde was er weinig twijfel. Tegen zo’n verzoek kan je geen nee zeggen en we willen graag deel uitmaken van die gezellige kroeg daar in Ahoy. 

Jacqueline Govaert

Eerder deze maand maakte organisator Amstel ook al bekend dat Nick & Simon, Thomas Acda, BLØF, Chef’ Special en Typhoon in januari onderdeel uitmaken van het programma. De komende maanden zal er meer bekend worden over de line-up. Via een videoreeks zal de zoektocht van Thomas Acda naar de samenstelling van het programma te zien zijn en vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek.

De 22e editie van De Vrienden van Amstel LIVE vindt plaats op 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26 en 27 januari 2020.

Ander nieuws