GIDEON KARTING WORKS 2020

08 December 2020

Op 18 en 19 december worden 24 nieuwe werken van Gideon Karting tentoongesteld in de arena van Rotterdam Ahoy en de grote zaal van Ziggo Dome.

Vanwege de huidige coronabeperkingen is deze expositie via een '360 graden’ stream gratis te bezichtigen. Door gebruik te maken van de 360 techniek worden bezoekers meegenomen in de werken van Karting en krijgen ze het gevoel in Ahoy of de Ziggo Dome te staan. Een bijzondere manier om deze schilderijen te bezichtigen.

Gideon Karting, in het dagelijks leven concertorganisator van shows van o.a. Lady Gaga, Tame Impala, BTS, Imagine Dragons, Royal Blood en Harry Styles, kon zich geen betere locaties wensen: Door de crisis ligt de concertwereld helaas op z’n gat waardoor er weinig tot geen werk is. Gelukkig kan ik terugvallen op mijn opleiding aan de Willem de Kooning Academie. Het is fantastisch om op deze manier twee passies met elkaar te verbinden.

De virtuele tentoonstelling is uitsluitend op 18 en 19 december online te bezoeken via de websites van Rotterdam Ahoy, de Ziggo Dome en via www.gideonkarting.nl

Ander nieuws