Gerard Joling, Danny de Munk en Snollebollekes naar Nacht van Oranje

21 November 2018

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje. Voor de zevenentwintigste editie op 26 april 2019 zijn de eerste topartiesten bevestigd: Gerard Joling, Danny de Munk, Snollebollekes, Het Feestteam en Lee Towers. Zij behoren tot de line-up van circa 15 acts die op het podium in het midden van de Ahoy Arena garant zullen staan voor een 360 graden Hollands muziekfeest in een met meer dan 12.000 man uitverkocht en uitgelaten oranje Ahoy.

Toch ff lekker zo 

In 1997 trad Gerard Joling voor het eerst op tijdens de Nacht van Oranje. Op 26 april 2019 is hij voor de achtste keer op de avond voor Konings-/Koninginnedag in Ahoy. De laatste keer was in 2013 en daarmee zal "Zing met me mee tot morgenvroeg, hier op het plein of in de kroeg” vanaf het midden van een volle Ahoy Arena weer extra lekker klinken. Danny de Munk is voor de tweede keer aanwezig bij de Nacht van Oranje; uiteraard met zijn grootste hits, maar ook met zijn recentste nederdance track: 'Toch ff Lekker Zo’.

Van 0 naar feest in 10 seconden

Voor de vijfde keer op rij is Snollebollekes weer van de partij in Ahoy. Overal waar de Brabantse feestact verschijnt, springt het publiek inmiddels om het hardst van links naar rechts. Een gangmaker die met 'Bobbelen’ weer een kraker te pakken heeft en niet op de Nacht van Oranje zal ontbreken. Net als het duo Stan & Frank van Het Feestteam. Met hun snelle mix van hitmedleys en partytrack zullen ze er voor alweer de tiende keer voor zorgen dat het dak eraf gaat in Ahoy.

You'll Never Walk Alone

 

Het slotakkoord van de Nacht van Oranje is traditiegetrouw aan Lee Towers, die er alle edities bij was. De man die binnenkort zijn eigen Lee Towers krijgt, is een monument en uiteraard zal zijn lijflied 'You’ll Never Walk Alone’ in Rotterdam het feest even na middernacht weer afsluiten.
Kaartverkoop start woensdag 28 november

Kaarten zijn vanaf woensdag 28 november (10.00 uur) verkrijgbaar via Ticketmaster.nl of de Kassa van Ahoy. De tickets kosten € 23,- voor de 1e ring en € 29,- voor de arenavloer; prijzen zijn inclusief 3 euro servicekosten. Er geldt een minimale toegangsleeftijd van 18 jaar.

Ander nieuws