18 September 2019

Fred van Leer viert zijn verjaardag groots in Rotterdam Ahoy met 'Fred & Friends'

Op vrijdag 18 september 2020 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groot spektakel in Rotterdam Ahoy: "Fred & Friends”. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt. 

 

Vandaag, op zijn verjaardag, maakt Fred bekend, dat hij volgend jaar zijn verjaardag met een groot feest in zijn hometown Rotterdam viert. En nergens anders dan in Rotterdam Ahoy! 

 

Als Rotterdammer is het natuurlijk fantastisch om in Ahoy te mogen staan. Iets wat ik nooit voor mogelijk hield omdat ik natuurlijk niet kan zingen. En nu sta ik daar volgend jaar. Met mijn vrienden! Hoe cool is dat? Wat en wie kun je verwachten? Dat ga ik nu nog niet verklappen. Het wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel en toeters en bellen. Er komen grote namen uit onverwachte hoek. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen. Wie weet word ikzelf verrast of krijg ik visite. Ik ben tenslotte jarig. Iedereen die mij kent, weet dat ik van een goed feestje hou.

Fred van Leer

 

Het succes van Fred van Leer is al ruimschoots bewezen met zijn televisieprogramma's en uitverkochte "Leer van Fred Live” theatertour waarvoor binnen een dag meer dan 40.000 kaarten zijn verkocht. Inmiddels zijn meer dan 70.000 kaarten voor "Leer van Fred Live” verkocht. Zijn gelijknamige boek was reeds een bestseller. 'Alles Uit De Kast’ en 'Say Yes To The Dress’ gaan nu alweer het tweede seizoen in. Meer dan een miljoen volgers op social media volgen Fred zijn dagelijkse leven. 

 

Fred & Friends vindt plaats op 18 & 19 september 2020 in Rotterdam Ahoy. Tickets voor de show zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via fredandfriends.nl en eventim.nl.

Ander nieuws