Fred van Leer kondigt 9e gastartiest aan!

03 Juni 2021

Vandaag kondigt Fred zijn 9e Friend aan en wat voor één! Edsilia Rombley zal de volgende gastartiest op het feest van Fred & Friends zijn. Dat maakt Fred vandaag bekend op zijn Instagram.


Fred: "Toen we begonnen met de voorbereidingen wist ik meteen; Edsilia moet erbij! Met haar fantastische stem is zij een mooie toevoeging aan deze bijzondere avond. Ik verheug mij om straks met haar op het podium te staan."

 

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 september 2021 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groots spektakel in Rotterdam Ahoy: 'Fred & Friends'. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt. Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Een mooie mix met bekende topartiesten. Eerder werd al bekend dat de Vengaboys , Anita Meyer, Lee Towers, Glennis Grace en Mart Hoogkamer, Rolf Sanchez, Jopie Parlevliet en For All Who Love Foundation erbij zijn. Meer artiesten worden bekend gemaakt in de loop van de komende maanden.

 

Edsilia Rombley (1978), geboren in Amsterdam, raakte in 1996 bekend bij het grote publiek als winnares van de Soundmixshow. Het jaar erop won ze ook de Europese Soundmixshow. In 1998 vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurovisie Songfestival met Hemel & Aarde, waarmee ze een vierde plek behaalde. In 2007 deed ze voor een tweede keer mee met On Top of the World. Ook gaf ze twee keer de punten namens Nederland. In 2009 presenteerde Edsilia het eerste seizoen van Beste Zangers van AVROTROS. Sinds 2005 heeft de zangeres zeven theatertournees gerealiseerd en daarnaast treedt ze vanaf 2014 jaarlijks op met de Ladies of Soul. In 2019 vertolkte ze de rol van Maria in The Passion en presenteerde ze Eurovision in Concert, wat ze ook in 2020 doet. Naast dit alles mocht Edsilia samen met Jan Smit, Chantal Janzen en Nikkie de Jager in 2021 voor zo’n 180 miljoen kijkers het songfestival presenteren.

 

Tickets voor Fred & Friends op 17 & 18 september zijn verkrijgbaar via  www.fredandfriends.nl en www.eventim.nl

Ander nieuws