04 September 2019

Frank van Etten verplaatst show om ruimte te maken voor Eurovisie Songfestival 2020

Zanger Frank van Etten heeft zijn jubileum concert moeten annuleren om plaats te maken voor het Eurovisie songfestival. Dit maakte de zanger bekend na het nieuws dat het Eurovisie Songfestival in Mei 2020 plaats zal vinden in Rotterdam Ahoy. Op 9 mei 2020 zou hij in de Ahoy Arena met zijn fans vieren dat hij 20 jaar in het vak zit. Frank van Etten: "Gelukkig hebben we nog even de tijd om zaken te regelen, ik heb ook nog geen boze gezichten gezien. Maar natuurlijk baal ik ervan.”

Fans die al tickets gekocht hadden krijgen hun geld teruggestort. Frank gaat de komende tijd samen met Rotterdam Ahoy kijken in zijn drukke agenda om te zien wat de alternatieven zijn. 2020 wordt al een druk jaar voor Van Etten, samen met Ahoy zal hij bekend maken wat de nieuwe planning gaat worden.

Plaats moeten maken voor het Songfestival is veel werk, maar Van Etten kijkt uit naar het Songfestival zelf: "Ik draag het Songfestival ook al m’n leven lang een warm hart toe. Net als ik zijn er nog miljoenen mensen die van dit fenomeen houden, en die wil ik niet in de weg staan.”

Ander nieuws