Extra show Waylon's top 1000 aangekondigd

11 September 2019

Wegens het grote succes kondigde Waylon bij de talkshow BEAU een extra 'Waylon’s Top 1000’ aan, op zaterdag 30 november in het Rotterdamse Ahoy. Daarnaast slaat de zanger de handen ineen met Qmusic en RTL. Naast zijn eigen favoriete nummers, vraagt Waylon voor het eerst suggesties van het publiek en de Qmusic-luisteraars.

Waylon: "Samen met Qmusic willen wij die verhalen horen. Waarom is voor jou dat liedje nou zo beladen? Waarom schiet je vol bij het horen van de eerste noten van dat nummer? Ik krijg ook vaak persoonlijke verhalen en anekdotes te horen met betrekking tot mijn eigen nummers. Muziek raakt en ontroert.”

Dave Minneboo, Programmadirecteur Qmusic sluit zich hierbij aan: "Het is uniek dat luisteraars bij ons de lijst van hun leven samenstellen en dat Waylon een aantal van deze nummers live laat horen in Ahoy. Dit past heel goed bij de filosofie van Qmusic, waarbij we de luisteraar centraal zetten.”

Tijdens de stemweek kunnen luisteraars en fans hun favoriete nummers insturen via Qmusic.nl. De mooiste verhalen zijn te horen op Qmusic tijdens de jaarlijkse 'Q-top 1000: de lijst van je leven’, die luisteraars samenstellen op basis van hun mooiste herinneringen. Waylon brengt een aantal van deze nummers ten gehore. Het is uniek dat het publiek inspraak heeft in de setlist van zo’n groot evenement. Dit concept is tot stand gekomen met Qmusic en RTL.

Peter van der Vorst, directeur content en marketing van RTL: "Bij RTL willen we graag verhalen vertellen die mensen op de een of andere manier raken. En dat is precies ook wat Waylon doet met dit event. Hij is één van de beste en meest gepassioneerde muzikale storytellers, die we hebben. Ik verheug me dan ook enorm op de concerten in november.”

Waylon bracht bij BEAU het nummer Kiss From A Rose, de soundtrack van de film Batman Forever. Hij zingt deze hit van Seal en nog veel meer in Rotterdam. Waylon treedt op met zijn vaste band in Ahoy.

Stemmen kan van 8 t/m 15 november. De Q-top 1000 is te horen van 17 t/m 22 november. Waylon’s Top 1000-concerten vinden plaats op 29 en 30 november. Tickets zijn hier verkrijgbaar: ticketpoint.nl/waylon.

 

Ander nieuws